Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 102. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Ümit'in Tutsağı Oluyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 102. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Ümit’in Tutsağı Oluyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 101. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Sevda, Ümit’in kurşunuyla ölüyor. Demir, Sevda’yı götürüp bir ormana gömüyor ve Ümit’le, gitmesi konusunda anlaşıyor. Ancak Ümit, sözünde durmuyor ve çiftliğe gelip Demir’i tehdit ediyor. Demir, Ümit’in tutsağı oluyor.

Perşembe Dizileri 2020

Demir Ümit’in Tutsağı Oluyor!

Bir Zamanlar Çukurova 102. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sevda, hem oğlu gibi sevdiği Demir’in ölmesini istemiyor. Hemde kızının katil olmasını istemiyor ve kendisini Ümit’in kurşunlarının önüne atıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 101. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sevda, ölmeden önce Demir’e onu, oğlu gibi sevdiğini söylüyor. Onun ölümünden sonra Demir, Ümit’den gitmesini istiyor. Sevda’nın cesedini ise, bagajına koyup ne yapacağını düşünmek için çiftliğe gidiyor.

Züleyha Demir’de, bir gariplik olduğunu anlıyor. Ancak ona sorduğu sorular havada kalıyor. Demir, iş bahanesiyle evden çıkıp Sevda’nın cesedini bir ormanlık alana göz yaşlarıyla gömüyor.

Fekeli, Kerem Ali’yi almak isteyen Müjdat’ın yeni avukatıyla görüşmek için Mersin’e gidiyor. Yolda, önüne çıkan birini eziyor ve adam oracıkta hayatını kaybediyor. Çetin, Fekeli’den önce gidip adamın ölümüne kendisi neden olmuş gibi jandarmaya teslim oluyor.

Demir, Fikret’le buluşuyor. Onunla samimi bir şekilde konuşuyor ve Ümit’le ilişkilerinin Adana’ya geldiklerinden sonra devam edip etmediğini soruyor. Fikret Demir’e, kesinlikle onunla Adana’da ilişki kurmadığını, Almanya’dayken kısa bir ilişkilerinin olduğunu söylüyor.

Demir, Ümit’in karnındaki bebeğin kendisinden olup olmadığına emin olmak istiyor. Fekeli, vicdan azabı çekiyor ve suçunu gidip jandarmaya itiraf ediyor. Çetin ise, serbest bırakılıyor. Betül, ne yapıp ne edip Yamanlar Holding’in avukatlığını kapıyor.

Demir, Züleyha’nın sattığı hisselerin peşine düşüyor. Ancak, kimin aldığını öğrenemiyor. Ümit, çat kapı çiftliğe geliyor. Demir onu, görünce oradan hemen gitmesini istiyor. Ancak Ümit, jandarmalara annesini onun öldürdüğünü söyleyeceğini söyleyip onu tehdit ediyor.

Demir, Züleyha’ya durumu açıklamak zorunda kalıyor. Züleyha ise, onun olduğu yerde kendisinin olamayacağını söyleyip eşyalarını toplamaya başlıyor. Ümit, hamile olmadığı halde Demir’in, ailesini darmadağın etmeye kararlı görünüyor.

Bir Zamanlar Çukurova 101. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Ümit’i Çiftliğe Getiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler