Ana SayfaKimdirSerhat Doğramacı Kimdir?

İlgili Postlar

Serhat Doğramacı Kimdir?

MasterChef 2020 yarışmacısı Serhat Doğramacı kimdir? Serhat Doğramacı kaç yaşında? Serhat Doğramacı aslen nereli? Serhat Doğramacı TV programları neler? Serhat Doğramacı hangi burç? Serhat Doğramacı hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

Serhat Doğramacı Kaç Yaşında? Serhat Doğramacı Aslen Nereli? Serhat Doğramacı Hangi Burç?

Serhat Doğramacı, 1 Ocak 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Serhat Doğramacı, Oğlak burcudur.

Serhat Doğramacı Kimdir?

Serhat Doğramacı eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. . Yarışmaya İstanbul’dan katılan Serhat Doğramacı, yarışmaya katılırken 9-10 senedir bu mesleğin içinde olduğunu söylemişti. MasterChef’e katılması için geçen sene kendisini nişanlısının zorladığını ancak kendisinin istemediğini söyleyen Serhat Doğramacı, geçen sezonun yarışmacılarını beğenmediği için bu sezon kendisi katılmak istediğini belirtmişti.

MasterChef’te basit bir şekilde birinci olacağım diyerek iddialı konuşan Serhat Doğramacı Danilo şef, yarışmacıyı ilk sezonda kazanan Uğur Kardaş’a benzetilmişti. Yarışma içerisinde zamanla iddialı sözlerinin arkasının dolu olduğunu gösteren Serhat Doğramacı, MasterChef 2020 yarışmacısının yetenekli isimlerinden. Finalist olarak son bölüme kadar yarışmada kalması beklenen Serhat Doğramacı’nın yer aldığı tek TV programı MacterChef 2020 Türkiye.

Serhat Doğramacı TV Programları

  • 2020 – MasterChef
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler