Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Esra'dan Herkesin Önünde...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Esra’dan Herkesin Önünde Özür Diliyor!

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Aşk Mantık İntikam, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Esra, Ozan’ın projesinin başarılı olacağına inanmıyor ve ondan boşanıyor. Sonradan onun çok zengin olduğunu öğreniyor. Ozan’ın, hala kendisini unutamadığını düşünüyor. Ama işler beklediği gibi olmuyor. Aşk Mantık İntikam 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ozan, Esra’dan herkesin önünde özür diliyor.

Cuma Dizileri 2020

Ozan Esra’dan Herkesin Önünde Özür Diliyor!

Aşk Mantık İntikam dizisinin 2. bölüm 1. fragmanında; Ozan, Esra’nın iş başvurusunu yırtıp atıyor. Esra, Ozan’la konuşup onun kendisini unuttuğuna inanması için işe almasını istiyor. Oda işe alıyor ve herkesin içinde Esra’nın eski karısı olduğunu söyleyip, ondan özür diliyor. Esra, Ozan’ın davranışı karşısında çok şaşırıyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 2. bölüm 1. fragmanı….

AŞK MANTIK İNTİKAM DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Menekşe, kocasının yeni fikirleri yüzünden perişan oluyor ve bir gün onun yüzünden restoranı yanıyor. Kızına, kendisini gibi olmamasını aşık olduğu biriyle evlenmemesini istiyor. Esra, Ozan’ın kendisine aşık olduğunu biliyor ve yanına gidip okulunu bitirip bitirmediğini soruyor.

Oda bitirdiğini ve işe başladığını söylüyor. Esra, Ozan’a oracıkta evlenme teklif ediyor. İkili evleniyor. Aradan bir süre geçiyor ve Ozan işinden ayrılıp kendi projesi üzerinde çalışmaya başlıyor.

Tabi evin bütün yükü Esra’nın omuzlarına biniyor. Bir gün, faturayı ödeyemediği için elektrikler kesiliyor. Ardından eve icra geliyor. Esra, bakıyor ki annesi gibi olmaya başlıyor. Hemen Ozan’dan boşanmaya karar veriyor.

Boşanmadan önce ise Ozan’a, ona hiç aşık olmadığını söylüyor. Ozan, Esra’dan ayrıldıktan sonra bir yatırımcı buluyor ve projesi tutuyor. Başarılı girişimci olarak gazetelerde haberi çıkıyor. Esra, tesadüfen haberi görüyor. Çalıştığı yerdeki müşteriler Ozan’ın boşandığı karısına verdiği rekor nafakayı ve şirket hisselerini konuşuyor.

Esra onlarla kavga edip karakola düşüyor. Arkadaşı Ozan’ı arayıp onu karakola çağırıyor. Ertesi gün Ozan, Esra’yı şirkete çağırıyor. Esra, Ozan’ın kendisiyle barışmak isteyeceğini düşünüyor. O ise, önüme bir sözleşme ve çek koyuyor. Esra, sözleşmeyi imzalıyor. Ama çeki almıyor.

Ekrem, Ozan’ın yanına gidip o çeki alıyor. Ama borçlularına kaptırıyor. Esra, Ozan’ın yanına gidip ona durumu anlatıp o parayı ona ödeyeceğini söylüyor. İşsiz kalan Esra, Ozan’ın şirketine iş başvurusunda bulunuyor. Çınar’ın yardımıyla stajerliğe kabul ediliyor.

Aşk Mantık İntikam Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin İlk Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler