Ana SayfaDizilerKırmızı Oda Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Gülben'in Görüşmesi Yeni Sezona Kaldı!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Gülben’in Görüşmesi Yeni Sezona Kaldı!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 42. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin sezon finali bölümünde; Mitra, Zafer’le karşılaşmalarını anlatıyor. Zafer, Nihal’le birlikte seansa geliyor. Birbirlerine tekrar aşık olan çift klinikten el ele çıkıyor. Sadi doktor hanımla, karısı ve kızlarını tanıştırıyor. Dizinin son sahnesinde Gülben, kliniğe geliyor. Gülben’in görüşmesi yeni sezona kaldı.

Cuma Dizileri 2020

Gülben’in Görüşmesi Yeni Sezona Kaldı!

Kırmızı Oda, 42. bölümüyle sezon arası verdi. İlk olarak kliniğe Mitra geliyor. Mitra, Vahit beyin ölümüyle yıkıldığını ve mezarda Nurcihan hanımla karşılaştığını anlatıyor. Otelin devir işlemleri gerçekleşiyor. Zafer, Mitra hanımdan randevu alıp onunla görüşmeye gidiyor.

KIRMIZI ODA 42. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Karşısında Şehrazat’ı görünce şok oluyor. O ise, üzülerek Mitra’nın kendisi olduğunu söylüyor. Biraz konuştuktan sonra Zafer, babasının ona neden aşık olduğunu anlıyor ve aslında onunla kavga etmeye geldiğini ama, onu görünce her şeyin değiştiğini itiraf ediyor.

Nurcihan, aile yadigarı bir mücevheri Mitra’ya hediye olarak Zafer’den gönderiyor. Nurcihan’ın, bu asil davranışı karşısında Mitra, çok mutlu olduğunu dile getiriyor ve mutlu bir şekilde klinikten ayrılıyor. Yolda Zafer, Mitra’yı görüyor ve ona gülerek selam veriyor.

Nihal’le araları düzelen Zafer, önce doktor hanımla kendisi konuşuyor. Mitra’yla karşılaşmalarını anlatıyor ve bundan sonra artık kadere inandığını itiraf ediyor. Daha sonra Nihal’de geliyor ve hiç olmadığı kadar mutlu olduğunu, Zafer’e tekrar aşık olduğunu anlatıyor.

İkili mutlu bir şekilde el ele klinikten ayrılıyor. Sadi, doktor hanıma bundan sonra artık tehlikeli işler yapmayacağını, yeni bir iş kurduğunun müjdesini veriyor. Artık evde, karısı çocukları, Miço ve Seda’yla birlikte yaşamaya başladıklarını anlatıyor.

Daha sonra Azra ve kızları geliyor. Azra, doktor hanımla özel konuşuyor ve ona Sadi’deki büyük değişiklik için ona teşekkür ediyor. Tuna, erkek arkadaşını kliniğe çağırıyor. Akşam yemeği için büyük hazırlık yapıyor. Ama korktuğu gibi yağmur yağıyor.

Yağmurun yağışıyla romantik bir ortam oluşuyor. Gülben, tek başına kliniğe geliyor. Kapıdan korkarak içeri giriyor ve Tuna’nın karşısına çıkıyor.

Kırmızı Oda 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben Kliniğe Gelmeye Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler