Ana SayfaDizilerKral Kaybederse Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

İlgili Postlar

Kral Kaybederse Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

2019’da ekranlara gelecek olan Netflix’in yeni dizisi aynı zamanda Hakan: Muhafız sonrasındaki ikinci Türk yapımı Kral Kaybederse ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Netflix daha önce Hakan: Muhafız dizisi ile Türk dizi sektörüne büyük bir giriş yapmış ve olumlu olumsuz pek çok eleştiri almıştı. Netflix, 2019’a ikinci dizisi olan Kral Kaybederse ile damga vurmaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar yer alacağı kulislerde konuşulan Kral Kaybederse Oyuncu Kadrosu ile ilgili sizleri bilgilendirmek istedik.

İstanbul’lu Gelin dizisini yazan Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabının bir uyarlaması olan Kral Kaybederse dizisinin yönetmeni ise henüz belli olmadı.

Hazırlıklarına tam yol devam edilen Kral Kaybederse dizisinde Beren Saat, Engin Akyürek, Belçim Bilgin, Mert Altınışık, Erdal Beşikçioğlu, Esra Bilgiç ve Avatar Atakan olarak bilinen Atakan Arslan gibi isimlerin yer aldığı iddia edilirken en son Mehmet Günsür’ünde dizinin kadrosuna dahil olduğu yolunda iddialar kulislerde konuşulmaya devam ediyor. Eğer yukarıda saydığımız tüm bu isimler Kral Kaybederse’de bir araya gelirse 2019 ekranında hem oyunculuk hem de görsel açıdan çok ama çok kaliteli bir işin çıkacağı aşikar…

Kral Kaybederse Konusu

Yaklaşık 6 aydır cast çalışmaları süren Kral Kaybederse dizisinde sevilen ve özlenen isimleri bir araya getirmeyi amaçlayan O3 medya bütçe konusunda da sıkıntı yaşamıyor. Muhtemelen Kral Kaybederse dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybederse  kitabından esinlenerek uyarlanacaktır; ancak Kral Kaybederse kitabında büyük bir kralın oğluna kaybetmesinden sonra güç kaybetmesi anlatılıyor.

Kral Kaybederse Oyuncuları / Kral Kaybederse Oyuncu Kadrosu

adsfsf

Beren Saat

Beren Saat

Beren Saat kimdir?

Engin Akyürek

Engin Akyürek

Engin Akyürek kimdir?

Erdal Beşikçioğlu

Erdal Beşikçioğlu

Erdal Beşikçioğlu kimdir?

Belçim Bilgin

Belçim Bilgin

Belçim Bilgin kimdir?

Mert Altınışık

Mert Altınışık Kimdir

Mert Altınışık kimdir?

Esra Bilgiç

Esra Bilgiç

Esra Bilgiç kimdir?

Atakan Arslan

Atakan Arslan

Atakan Arslan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler