Ana SayfaDizilerVurgun Yeni Dizi Yakında Fox'da!

İlgili Postlar

Vurgun Yeni Dizi Yakında Fox’da!

Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya’nın baş rolünde oynadıkları Fox’un yeni dizisi Vurgun, yakında ekranda olacak. Vurgun dizisinin oyuncu kadrosu, konusu ne zaman yayınlanacağı ve tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Vurgun Dizisi ne zaman yayınlanacak?

Çok yakında FOX izleyicisiyle buluşacak olan, yapımcılığını GOLD Film/Faruk Turgut’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’nin oturduğu ve senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı ‘’Vurgun” dizisinden ilk tanıtım yayınlandı.

Vurgun Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay’ın yanı sıra Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizinin merakla beklenen diziden ilk tanıtım da geldi…

Vurgun Dizisi Konusu

Vurgun Dizisinde 10 yıl komada kalan Kemal’in mucizevi hikayesi ekranlarda olacak. Kemal fabrika sahibi zengin bir iş adamıdır. Vurgıun dizisinde Kemal ve Reyhan’ın aşkını izleyeceğiz. Vurgun dizisi sadece etkileyici senaryosu ile değil yüksek bütçesi ile de uzun zaman konuşulacak bir dizi olacak gibi. Vurgun dizisinde Erkan Petekkaya’nın partnerinin son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile yıldızlaşan ve olaylı şeklide ayrılan Deniz Çakır olacağı konuşuluyor.  Vurgun Dizisi yakında Fox’da! On yıl sonra komadan uyanan “Kemal”in hikayesini konu alan “Vurgun” yakında Fox Türkiye’de.

Vurgun Dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı!

Gold Film imzalı Vurgun, FOX ekranlarında yakında izleyiciyle buluşacak. İşte Vurgun dizisi ilk tanıtımı:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler