Ana SayfaDedikoduKıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'den Yeni Paylaşım

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’den Yeni Paylaşım

Yakında anne ve baba olacak olan Kıvanç Tatlıtuğ ile güzel eşi Başak Dizer mini bir tatil molası verdi. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’den yeni paylaşım geldi. İşte o paylaşım;

Başak Dizer’den Hamile Pozu

Malum, Kıvanç Tatlıtuğ’un baba olacağı haberi geçtiğimiz kasım ayında Magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Beş aylık hamile olan eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, önceki gün ilk kez büyüyen karnıyla paylaşım yaparak takipçilerini sevindirdi.

Arkadaşlarıyla Buluştular

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti, önceki gün yakın arkadaşları Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı ile bir araya geldi. Birlikte kahve içen çift, o anları da sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Başak Dizer ‘den Hamilelik Açıklaması

Eşi ve arkadaşlarıyla boydan çekilen bu fotoğrafını yayınlayan Dizer’in, karnının belirginleştiği görüldü. Dört aylık hamile olan Başak Dizer’in paylaşımı, kısa sürede yoğun ilgi gördü.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in yaz başı ABD’ye gidecekleri ve bebeklerini burada kucaklarına alacakları öne sürülmüştü.

Başak Dizer Kimdir?

Ancak Tatlıtuğ’un menajeri, bu iddiaların gerçek dışı olduğunu belirtmişti. Tatlıtuğ ve Dizer’in bebeklerini Türkiye’de dünyaya getireceğini ifade etmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’den Yeni Paylaşım

Kıvanç Tatlıtuğ, beş yıldır mutlu bir evlilik sürdürdüğü Başak Dizer’in hamile olması nedeniyle, çekimleri Kars’ta gerçekleşen ‘Aşıklar Bayramı’ filmi biter bitmez Bodrum’a gitti. Koronavirüs pandemisi nedeniyle İstanbul’a dönmek istemeyen 38 yaşındaki oyuncu, üç aylık hamile olan eşiyle birlikte uzun bir süre orada kalacak.

Şimdilerde projesi olmayan Tatlıtuğ, 44 yaşındaki stil danışmanı eşiyle Bodrum’da yürüyüşler yaparak, Dizer’e hamilelik döneminde destek olacak ve balık ve deniz tutkusunu kış mevsiminde Bodrum’da sürdürecek.

Bodrum’da birlikte vakit geçiren ünlü çiftten Başak Dizer, son olarak aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yeni pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler