Ana SayfaDedikoduKalben'den İlanı Aşk

İlgili Postlar

Kalben’den İlanı Aşk

Seslendirdiği duygusal şarkılarla sevenlerinin gönlünde taht kuran Kalben özel hayatını gözlerden uzak yaşayan isimlerden biri. Daha önce yaşadığı ilişkileri hep saklayan ünlü şarkıcı Kalben’den ilanı aşk geldi. İşte Kalben’in gönlünü çalan o kişi;

Sesiyle Çok Seviliyor

Çıkış yaptığı günden beri sesi ve yorumuyla fark yaratan isimlerden biri olan Kalben son yılların en özgün isimlerinden biri olarak görülüyor. Hem kendi şarkıları, hem de diğer şarkılara yaptığı coverlarla beğeni toplayan ünlü şarkıcının sevenleri konserlerine akın ediyor.

Kalben Gönlünü Kaptırdı

Bu zamana kadar özel hayatını hep gözlerden uzak tuttu. Sansayonel haberlerden de çıktığı günden beri uzak duran ünlü şarkıcı sadece başarısıyla gündeme gelmeyi seven isimlerden biri. Ancak bu kez aşk kapıyı öyle bir çalmış ki Kalben ne kadar aşık olduğunu sevenleriyle paylaştı.

Kalben Zayıfla Diyen Takipçisine Verdiği Yanıtla Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

Kalben’den İlanı Aşk

Kalbinin kapılarını araladığını ve aşka bir şans verdiğini ilan eden şarkıcı erkek arkadaşıyla birlikte bir fotoğraf paylaştı.

Sevgilisi ile Heybeliada’ya giden Kalben, gün boyu güzel havanın tadını çıkardı. Kalben, sevgilisi Salih Bora’yla sarıldığı fotoğrafı “Aşığım” notuyla paylaştı.

Kalben kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler