Ana SayfaDedikoduKalben Zayıfla Diyen Takipçisine Verdiği Yanıtla Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

İlgili Postlar

Kalben Zayıfla Diyen Takipçisine Verdiği Yanıtla Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

Ünlü şarkıcı Kalben zayıfla diyen takipçisine verdiği yanıtla sosyal medyanın gündemine oturdu. Kalben’in verdiği cevap günün en çok konuşulan konularından biri oldu. İşte Kalben’in verdiği o yanıt;

  • Farklı bir İbrahim Tatlıses şarkısı daha seslendirir misin?

“Müzikte şahıslardan çok daha bağımsız bir yer var ki, o da  dinleyiciyle müzik icra eden insanın arasında oluşan bağ, o yüzden bir şarkıyı sevip, hayatına alıp, o şarkıya hatıralar ekleyen herkese teşekkür ederim. Beni o şarkıyla tanıyan, o şarkıyla seven, benim müziğimi o şarkı olarak yorumlayan, beni o kadar takip eden, daha fazlamı almak istemeyen herkese de çok büyük sevgimi gönderiyorum. Yorumuma değer veren herkese, çok teşekkür ediyorum, şükran doluyum……

Kalben; Bir Kadına Aşık Oldum!

……………Ben şimdi o güne dönüp ne anlatsa ne desem bir anlamı olmayacak, anlamı olan tek şey sevgi. Ben konserlerde kendi şarkılarımı bile her zaman söylemeye vakit bulamıyorum, o yüzden almış olduğum kararı uygulamaya devam edeceğim, benim kendi kararım olduğu için, bu kararı şu sebeple aldım, bu sebeple aldım diye anlatmanın bir alemi yok.”

Mabel Matiz İle Hiçbir Engel Yok Aramızda..

  • Kalben ve Mabel Matiz yine birlikte şarkı söyler mi?

“O kadar temiz kalpli biri ki, sadece müziği seven biri… Daha ilerideki bir zamanın müziğini yapıyor gibi, çok mutluyum onunla çağdaş olduğum için. Mabel’i çok seviyorum. Her ne kadar aynı evde eğlenip, müzik yapmıyor olsak da herkesin kendi köşesinde yaptığı şey çok kıymetli. Mabel’i çok seviyorum, onu tanıdığım için çok mutluyum, birlikte şarkı söylediğimiz hatıralarımız için çok mutluyum, yine şarkı söyleme umudu için de çok mutluyum açıkçası çünkü, haberleşiyoruz, konuşuyoruz, birbirimize kalp atıyoruz, çiçek atıyoruz, birbirimizin üretimlerini destekliyoruz. O hiçbir zaman değişmedi, değişmez de. Sadece düetler konusunda ben hiçbir zaman evet ya da hayır diyemiyorum, çünkü o çok kendiliğinden oluveren bir şey… Olursa mutlaka olur, hiçbir engel yok aramızda, bunun olmayacağı bir dünyamız yok hiçbir şekilde…”

Kalben kimdir?

Kalben Zayıfla Diyen Takipçisine Verdiği Yanıtla Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

Takipçisi Kalben’e mesaj atarak, “Kalben bir de zayıflasan on numara kadın olacaksın ya, seni çok seviyorum” dedi. Kalben ise takipçisine “Sevgili Emel, senelerdir güzelliği zayıf olmak zannettiren bu baskıya boğun mu eğdin? Sağlıklı ve taş gibi vücudumla ne kadar çekici ve özgür hissettiğimi görmüyor musun? Bu vücut günlerde üst üste konser verebiliyor, bir yılı aşkındır pandemiye karşı duruyor, üretiyor, çalışıyor, seviyor. Ahh Emel ben senden seni hapseden sistem adına özür dilerim. Dilerim koca memelerim, biricik göbeğim, güçlü baldırlarım ve kıllarım, çatlaklarım, selülitlerimle en seksi kadın olarak dolaştığımda emin olur ve sen de bu neşenin ve özgürlüğün tadını alabilirsin. Hayat kısa Emel, memeler sarkıyor” sözleriyle cevap verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler