Ana SayfaDedikoduŞahan Gökbakar: Instagram Benim İçin Amaçsız Bir Eyleme Dönüşmüştü

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar: Instagram Benim İçin Amaçsız Bir Eyleme Dönüşmüştü

Anlık Normal Dergi’ye röportaj veren Şahan Göbakar “Instagram benim için amaçsız bir eyleme dönüşmüştü”  dedi. İşte ünlü komedyenin o açıklamaları;

Şahan Gökbakar Sezonu Açtı!

Merve Boluğur’un 40 parçalık puzzle bitirdikten sonra “Bitti” notuyla Instagram hesabından paylaşması üzerine ünlü komedyen Şahan Gökbakar da kısa sürede sosyal medyada gündem olan Boluğur’u 3 parçalık puzzle fotoğrafı ile tiye almıştı. Buna espriye beklenmedik bir şekilde yanıt veren ünlü oyuncu ise balkın maketi paylaşarak “Sen bırak bu puzzle makete başla diyerek” notunu düşmüş ve Gökbakar’ın seneler önce Berrak Tüzünataç’la balkonda öpüşürken yakalanmasına gönderme yapmıştı. Ailesiyle birlikte mavi tura çıkan Şahan Gökbakar, tekneden yaptığı paylaşımlarla hem gülümsetti hem de göndermede bulundu. Karantina dönemini evinde geçiren ve takipçilerine de bu konuda önemli uyarılarda bulunan Şahan Gökbakar, havaların iyiden iyiye ısınmasıyla birlikte küçük bir mavi tur kaçamağı yaptı. Evinde geçirdiği vakitte pek çok konudaki hünerlerini de sergileyen Gökbakar, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımda yine gülümsetti.

“Bir Yıldır Evden Dışarı Çıkmadım”

Pandemi nedeniyle çok az sosyalleştiğini söyleyen Gökbakar   “Son 1 senedir gündemimde sadece ve sadece koronavirüs var. Bu hastalığa yakalanmadan, sağlık içinde, bu süreci geçirmeye çalışıyorum. Eşim de son derece destek oluyor. Vaktimizin neredeyse tamamına yakını hep beraber evde, teknede veya bahçede, bize ait olan alanlarda geçiriyoruz. Çok az sosyalleşiyoruz. Açık havada, bahçede mesafe ile arkadaşlarımızı görüyoruz. Onun dışında bu bir sene içerisinde sadece ve sadece beraber huzurlu mutlu vakitler geçirmeye odaklanıyoruz. Pandemi sürecini bu şekilde atlatmaya çalışıyoruz. ” dedi.

Şahan Gökbakar, Canlı Yayını Kapatamayan Sıla’yı Tiye Aldı..

Şahan Gökbakar: Instagram Benim İçin Amaçsız Bir Eyleme Dönüşmüştü

Şahan Gökbakar, Anlık Normal Dergi’ye verdiği röportajda Instagram hesabının kapatmasıyla ilgili, “Özellikle bu pandemi döneminde, yaptığım paylaşımların anlamsızlığını fark ettim. O nedenle ben neden her gün fotoğraf koyuyorum diye du¨s¸u¨nu¨nce koymayayım daha iyi dedim. Baktım yine sürekli elim gidiyor, bir şey paylaşmasam da vakit geçiriyorum boş boş; en iyisi kapatayım dedim ve Instagram’ımı dondurma kararı aldım. Çok da iyi geldi. İnsan sürekli aynı şeyi yaptığı zaman fark etmiyor ama, çok anlamsız bir hareket oraya sürekli fotoğraf koymak, eğer bir amacınız yoksa. Bu işten para kazanmak veya işte herhangi bir şeyi tanıtmak, reklam vb. gibi bir amacınız yoksa, günlük hayatı paylaşmanın amaçsız bir eylem olduğunu fark edip, dondurdum. Hayatımda tekrar çok ilginç şeyler olursa paylaşmak istediğim, o zaman açarım yeniden. ” dedi.

Şahan Gökbakar Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler