Ana SayfaDedikoduFaruk K'dan Demet Akalın Hakkında Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Faruk K’dan Demet Akalın Hakkında Samimi Açıklamalar

Şarkıcı Faruk K.’nın yeniden yorumladığı “Hadi Bakalım” şarkısında ünlü Yıldız Demet Akalın konuk sanatçı olarak yer aldı. Faruk K’dan Demet Akalın hakkında samimi açıklamalar. İşte Faruk K’nın yaptığı o açıklama;

Demet Akalın 20li Yaşlarındaki Acıyı Anlattı

Akıma dahil olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, herkesin aksine mutlu olduğu andan bir kare paylaşmak yerine yıllar önce yüzü yandığı için hastanede yattığı döneme ait bir fotoğraf paylaştı.

20. yaş gününü kutladığı bir partide mumların patlattığı yanıcı gaz dolu balon sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Demet Akalın, akıma hastanede çekilen bir pozla katılarak “20. yaş günümde uçan balonlardan yanmıştım. Her gün kabukları soyuluyordu suratımın epey acılıydı” notunu düştü.

Demet Akalın ve Faruk K Aynı Projede Buluştu

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın, Faruk K.’ya yeniden yorumladığı “Hadi Bakalım” şarkısında eşlik etti. Demet Akalın’a jesti için teşekkür eden Faruk K., yıllar önce aralarında geçen o konuşmayı ve imzayı anlattı.

Faruk K’dan Demet Akalın Hakkında Samimi Açıklamalar

Demet Akalın’ın müzik piyasasına girdiği yıllarda kendisi ile birlikte çalıştıklarını söyleyen Faruk K., “Ben buna bir demet vefa diyorum. Almanya konserinden dönerken uçakta; sen bir gün çok ünlü bir yıldız olacaksın, ilk imzanı bana atar mısın? demiştim. O da ‘Canım arkadaşım hep birlikte nice büyük başarılarda beraber olalım. İlk imzamı sana atıyorum. Sevgilerimle’ yazarak bir peçeteye imza atmıştı.

21.03.2001 yılından beri sakladığım bu imzalı peçeteyi kendisine gönderdim. Sonrada benim şarkımda küçükte olsa bana eşlik eder misin? Ricasında bulundum. Demet mesajıma hemen döndü. Stüdyoya geldi ve şarkıyı okudu. Demet Akalın Gerçek bir dosttur. Vefalıdır ki bu büyük kalbi ve vefayı ben tekrar görmüş oldum. Tekrar teşekkür ederim” diye konuştu.

Sözleri unutulmaz söz yazarı Aysel Gürel’e, müziği hafızalara kazınan eserlerde imzası olan Onno Tunç’a ait “Hadi Bakalım”ın yeni düzenlemesi ise başarılı aranjör Erhan Bayrak, tarafından yapıldı. Faruk K. Hadi Bakalım şarkısının enerjisine uygun rengarenk fotoğrafları ise ünlü marka danışmanı ve yönetmen Selim Akar tarafında çekildi.

Demet Akalın kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler