Ana SayfaDedikoduÖykü Çelik İsmail Berhan Aşkı Neden Bitti?

İlgili Postlar

Öykü Çelik İsmail Berhan Aşkı Neden Bitti?

Survivor 2021 yarışmasından elendikten sonra sevgilisi İsmail Berhan ile evlilik hazırlığında olan oyuncu Öykü Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sevenlerini şoke etti. Ünlü oyuncu yaptığı paylaşımda ilişkisinin bittiğini duyurdu. Öykü Çelik ve İsmail Berhan aşkı neden bitti? İşte detaylar;

Ben Karadeniz Kızıyım

Koronavirüse rağmen art arda ev partilerine katılarak, tepki toplayan oyuncu Öykü Çelik, verdiği bir röportajındaki kullandığı ifadelerle uzun süre konuşulmuştu. Parti parti gezen biri olmadığını belirten oyuncu, Karadeniz kızı olduğunu söyleyerek, “Ben Trabzon Lisesi mezunuyum ve Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim?” demişti.

2022’de Evleniyoruz

Öykü Çelik, sevgilisi İsmail Berhan’ın evinden çıkarken objektiflere takıldı. Kuaföre gittiğini söyleyen Çelik, muhabirlerin sorularına, “İki gündür sizlerle beraberiz zaten, ne konuşacağız” diye takıldı. Çelik, düğün hakkındaki sorulara ise, “Önümüzdeki sene evleneceğiz. 2022’de düşünüyoruz” dedi.

Çelik ve sevgilisi geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Çiftin otomobilleri arızalanmış ve yolda kalmıştı. Çelik, “Araba durunca bir daha kalkmıyor” demiş, o esnada yoldan geçen at arabası da ortaya ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden olmuştu. Üstü açık klasik otomobillerinin keyfini çıkaramayan Çelik ile sevgilisi, başka bir araçla evlerine döndüler.

Öykü Çelik Hayat Hikayesini Anlatırken Gözyaşlarına Boğuldu

Öykü Çelik İsmail Berhan Aşkı Neden Bitti?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler