Ana SayfaÜnlülerÖykü Çelik Hayat Hikayesini Anlatırken Gözyaşlarına Boğuldu

İlgili Postlar

Öykü Çelik Hayat Hikayesini Anlatırken Gözyaşlarına Boğuldu

Survivor ünlüler takımında yer alan Öykü Çelik hayat hikayesini anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Küçük yaşta anne ve babasının boşandığını anlatan, lise hayatını teyze ve eniştesinin yanında tamamladığını söyledi. Ketum biri olduğundan bahseden Çelik, “Sevdiklerinize sarılın” diyerek izleyicilere çağrıda bulundu. Detaylar haberimizin devamında…

Öykü Çelik kimdir?

Duygusal Anlar Yaşadı

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışması Survivor 2021, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Birçok dizi ve film projesinde rol alan 33 yaşındaki Öykü Çelik ise yarışmada hayat hikayesini anlatırken duygusal anlar yaşadı.

Annemle Babam Ayrılınca Teyzemde Kaldım

Genç oyuncu Çelik, başından geçenleri gözyaşları içinde şöyle anlattı: ” İstanbul’da doğdum büyüdüm ama Trabzon’a gittik, Bodrum’a taşındık. Annemle babam boşandı. Teyzem ve eniştem ikinci annem babam gibidir. Lisede onların yanındaydım. Bana hep İstanbul’dan gelen kız dediler. Okullarda sorun yaşıyordum.

oyku-celik

Öykü Çelik: “Kredi Çekip Kiramı Ödedim”

Trabzon’da çok devlet tiyatrosuna giderdik. Seni de alalım derlerdi ama ben hiç kendini öne atabilen biri değilim. Teyzem beni gizli gizli bir kursa yazdırdı. O yıl burslu bir şekilde okula girdim. Ama bir trafik kazası geçirdim. Mumya gibi sardılar beni. Benim uzunca bir zamanıma mal oldu. Devamsızlıktan ötürü bursum bitti. Boşanmış çiftlerde çok hasar oluyor. Herkes kendini onarmaya çalışıyor. Ben onları onaracak yaşta değildim. Şu an iyiyiz. Duygularım çok hassas onlara karşı. Ben biraz ketumum. Şu an İstanbul’da olsam onlara sarılırdım. Sevdiklerinize sarılın.”

Kiramı Ödeyebilmek İçin Kredi Çektiğim Biliyorum

Öykü Çelik geçtiğimiz aylarda Mennan Şahin ‘in youtube izlenilen Masa adlı programının konuk olmuştu. Çelik programda dikkat çekici açıklamalar yapmıştı. İşte o açıklamaların bir kısmı;

“Maddi durumu ortalamanın bir tık üstü olan bir ailede yetiştim. Zengin değildik ama ortanın biraz üstüydük. Özel bir üniversiteye gittim burs yüzünden para ödemedi ailem. Ben parayı hiçbir zaman amaç edinmedim, çok paylaştım. Çok genç yaşta çok iyi paralar kazandım ve paylaştım. Paramın olmadığı zamanlar da oldu, ailemden para almadım. Çünkü artık benim için bir gurur meselesiydi yaptığım iş…”

“En zoru ünlü olmak ya da parasız olmak değil! En zoru ünlü olup parasız olmak! Çünkü ünlü olan insanları herkes zengin zannediyor. Ben kiramı ödeyebilmek için kredi çektiğim biliyorum. Bu tecrübeleri de yaşadım…..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler