Ana SayfaÜnlülerÖzge Özder Kızını Kucağına Aldı

İlgili Postlar

Özge Özder Kızını Kucağına Aldı

Şu sıralar ekranların iddialı yapımlarından olan Sadakatsiz dizisi ile ekranlarda izlediğimiz Özge Özder kızını kucağına aldı.

Özge Özder Kimdir?

Kızını Kucağına Aldı

Doğum haberini sosyal medya hesabı Instagram üzerinden veren sevilen oyuncu, hamile pozunu paylaştığı fotoğrafına, “Kucağımızdasın artık… Hoş geldin ay kızım…” notunu ekledi.

Kızına Eva Luna adını veren Özder, paylaşımı sonrası sosyal medyadan tebrik mesajları aldı. Ünlü oyuncunun eşi Sinan Güleryüz ise haberi, “Ailemize, hayatımıza, yuvamıza, hoş geldin… Benim Ay Tanrıçam, güzel yüzlüm…” notuyla paylaştı.

Hamilelik Haberini Şu Cümlelerle Paylaşmıştı

Daha önce  Haziran Gecesi, Emret Komutanım, Dudaktan Kalbe ve Umutsuz Ev Kadınları gibi sevilen ve çok izlenen dizilerde rol alan Özge Özder 2018 yılında hayatını müzisyen Sinan Güleryüz ile birleştirmişti. 42 yaşında olan Özge Özder’den hamilelik müjdesi geldi. Oyuncu hamile olduğu haberini sosyal medyada sevenleri ile paylaştı. Özge Özder’in duygu dolu paylaşımı;

“Bazen ne diyeceğini, nasıl diyeceğini bilemiyor insan… Kelimeler yetersiz kalıyor. Hep en güzel dilekleriniz hatta istekleriniz içindeydi bizden bir bebek haberi almak. Hep ‘çoğalın’ dediniz bizi sevenler olarak. Biz aslında hep çoktuk kendimize ve hatta taştık kendi içimizde ama şimdi kısmetse daha da çoğalıyoruz işte..

Sizlerin de duaları, iyi enerjisi ve sevgisi eşliğinde geliyor kızımızın müjdeli haberi. İnanıyorum ki bizim bu zor döneme denk gelen yolculuğumuz kara kalplere inat, yine iyi kalplerinizin ve iyi dileklerinizin enerjisini kuşanıp en güzel şekilde tamamına erecek. Dilerim ki, bu zor günlerde yüce yaradan koruyup kollayacak hepimizi ve taşıdığım bu küçük canı, ve o da gözlerini sağlıkla açacak.”

Cinsiyet Partisi Düzenlemişti

Özge Özder düzenlediği cinsiyet partisinde şu cümleleri söylemişti;

“Gücenmeden sağlık durumu, test sonucu paylaşan davetlilerim ve gelmemesi gerektiği için üzüldüğüm bizi kendinden sakınmak durumunda kalan diğer can dostlarım hepinizi çok seviyor ve anlayışınız için çok teşekkür ediyorum. Bu anımız yine unutulmazlar içinde olacak ve bu zor günler de geçecek biliyorum. Yine sarılacağız sımsıkı buna inanmak istiyorum. Dileklerin en güzeli sağlık. Hepinize sağlık diliyor ve içimdeki bu küçük canla ‘Başaracağız kızım’ diyerek, sizin tanıklığınızda yolculuğumuza devam ediyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler