Ana SayfaDedikoduHülya Avşar Fena Yakalandı!

İlgili Postlar

Hülya Avşar Fena Yakalandı!

Son birkaç haftadır simit açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar fena yakalandı. Önceki akşam Maslak 1453’teki Yeni Gazino’da sevenleriyle buluşan Avşar mekan girişinde makyajsız görüntü vermek istemeyerek yüzünü gizledi.

Simit Yeriz Diyen Hülya Avşar’ın Kuş Sütü Eksik Olmayan Kahvaltısı Olay Yarattı

Ülkenin zor durumda olduğunu ve bugünlerin simit yiyerek atlatılabileceğini savunan Hülya Avşar saray sofralarını andıran bir kahvaltı sofrası paylaşması üzerine sosyal medyadaki tepkiler yeniden yükseldi. Avşar’ın bu paylaşımına takipçilerinden “Tok açın halinden ne alar ki?” gibi yorumlar geldi. Twitter’da da günün en çok eleştirilen fotoğrafı olan bu paylaşım sonrasında Hülya Avşar sessiz kalmayı tercih etti.

Hülya Avşar kimdir?

Hülya Avşar’dan Simit Açıklaması

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan ünlü sanatçı “Kendim kazandım, hala kazanıyorum. Bunun hesabını kimseye vermedim, size hiç vermeyeceğim” dedi. Ve şunları yazdı;

“1-Sakinleştiyseniz sıra bende. O kadar konuşmamın içinden, hep birlikte bugünleri aşacağız kısmı değil de “Simit”e takılanlar; hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum. Benim simit yeme meseleme gelince, yerim ya da yemem ama bildiğim bir şey var, kendim kazandım, hiç de kolay olmadı

2-Hala da kazanıyorum. Bunun hesabını kimseye vermedim, size hiç vermeyeceğim. Sizin gibi düşünenler demek ki başımızda olsa; ne demokrasi kalır, ne konuşma özgürlüğü… Diyeceğim şu ki” Gerekirse simit yiyeceğiz, ama bugünleri beraber atlatacağız.”

Ebru Yaşar Fena Çıkıştı: “Hülya Avşar Gaza Gelmiştir…”

Hülya Avşar Fena Yakalandı!

Hülya Avşar, Yeni Gazino’ya kızı Zehra Çilingiroğlu’yla geldi. Basın mensuplarını görünce montunun kapüşonu ve elleriyle yüzünü gizleyen sanatçı, “Hazır değilim, çekmeyin” diyerek hızla içeri girdi.

Kuliste makyajını yaptırdıktan sonra hazır olan Hülya Avşar, Özlem Kaya’nın imzasını taşıyan, kristal taşlarla süslenmiş, dekolteli siyah elbisesiyle sahneye çıktı ve sevilen şarkıları seslendirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler