Ana SayfaDedikoduGökhan Çıra: Selin Çıra Mı Olduk?

İlgili Postlar

Gökhan Çıra: Selin Çıra Mı Olduk?

Boşandıktan sonra birbirlerini hala ne kadar sevdikleri hakkında sık sık açıklama yapan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti geçtiğimiz haftalarda yeniden bir araya gelmişti. Selin Ciğerci’nin yeni paylaşımına Gökhan Çıra “Selin Çıra mı olduk?” yorumunu yaptı. İşte o paylaşım ve Selin Ciğerci’nin yanıtı;

Selin Ciğerci’den Canlı Yayında Gökhan Çıra Açıklaması

Bugün bir magazin programına telefonla bağlanan Selin Ciğerci, uzun süredir merak edilen sorularu yanıtladı. ‘Barışma yok’ diyen Selin Ciğerci konuyla ilgili açıklamasını şu ifalerle yaptı;

“Asla barışmadık. Yorumlarda okudum ‘bunların ayrılmaları yalan, reklam yapıyorlar’ yazmışlar… Boşandığımdan beri 15 kilo verdim. Reklam olsa evimi ayırmazdım. Böyle bir şeyin reklamı olmaz. Evet, görüştük konuştuk. Arkadaşımızın doğum gününde denk geldik. Düşman değiliz oynadık.

Selin Ciğerci Hakkında Ağızları Açık Bırakan İddialar

Gökhan’ın hayatında kimse yok onu öğrendim. Bu arada ‘barışmayacağım’ demiyorum.  Şu anda konuşuyoruz zamanla ne olur bilmiyorum ama ikimizin de korkuları, soru işaretleri var. Onu gördüğüm zaman heyecanlanıyorum. Her şeyi zamana bıraktık. Şu an kafamızda sadece iş güç var…  El ele görüntülenmelerine de cevap veren Ciğerci, ‘O fotoğrafı arkadaşımız çekti, ben de ‘ver elini poz verelim’ dedim. Makara yaptık.”

Yeniden Biraraya Geldiler

Çıra, barıştıklarını duyurduğu fotoğrafın altına “Nerede kalmıştık… Hayatımda annemden sonra tek bir kadını sevdim; uğruna her şeyi yapabilecek kadar, her şeyi göze alabilecek kadar, o kadın sensin… Seninle bizi Allah’tan başka kimse ayıramazdı, yıkamazdı, yıkamadı da. Çok üzgünüm ki ben sebep oldum bu yaşananlara… Beni kırmayıp bana güvendiğin, bize bir şans daha verdiğin için de ayrıca teşekkür ediyorum canımın içi… Şimdi herkes duysun ki biz çok daha güçlüyüz, daha çok yakınız, çünkü biz her şeyi anladık eskisinden daha çok seviyoruz birbirimizi… Seni çok seviyorum tek sevdiğim.” notunu yazmıştı.

Ciğerci ise bu sözlere, “Nerede kaldığımız önemli değil, en güzel yerden devam edelim yeni yılla birlikte… Her şeyi unuttum ve asla konusu açmıyorum, söz” şeklinde cevap vermişti.

Gökhan Çıra: Selin Çıra Mı Olduk?

İlişkilerine devam etme kararı alan ünlü çift, sık sık birlikte fotoğraf paylaşarak ve birbirlerine yorum yaparak aşklarını gözler önüne seriyor. Son olarak sahibi olduğu güzellik merkezinde eski eşinin montunu giyerek verdiği pozlarını peş peşe takipçilerinin beğenisine sunan Ciğerci’ye, Çıra’dan yorum gecikmedi ve “Selin Çıre Mı olduk” yorumunu yaparak yeniden evleneceklerinin mesajını vermiş oldu.

Gökhan Çıra Kimdir?

Selin Ciğerci Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler