Ana SayfaÜnlülerKavga var! Tek derdi zengin koca avlamak

İlgili Postlar

Kavga var! Tek derdi zengin koca avlamak

Televizyon sunucusu Bircan İpek ve Ebru Şancı arasında gerginlik çıktı. İkili Instagram hikayelerinde birbirlerine meydan okudu. Bircan İpek, Ebru Şancı’ya öyle bir ithamda bulundu ki bu kavga Bircan İpek Ebru Şancı Kavgası olarak magazin haberleri arasındaki yerini aldı.

Bircan İpek kimdir?

Bircan İpek Ebru Şancı Kavgası

Bircan İpek, Instagram hikayelerde meydana gelen büyük atışma esnasında Ebru Şancı’yı koca parası yiyen kadın ilan etti. Beyaz Tv televizyonunda çok beğenilen programlardan biri olan Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından bir tanesi olan Bircan İpek ile eski manken Ebru Şancı’nın arasında büyük bir gerilim yaşandı. Bircan İpek, sosyal medyada kavga boyutuna geçen karşılıklı atışma sırasında Ebru Şancı’yı zengin koca parası yiyen kadın olarak ilan etti. Konu hakkında kısa sürede açıklama yapan Ebru Şancı, Bircan İpek için beleşci dedi.

Ebru Şancı kimdir?

Vücudunuz Sürekli Vitrinliyor

Bir takipçisinin “Ebru Şancı sizin hakkınızda bir şeyler paylaştı” demesiyle başlayan ve sinirlerine hakim olamayan Bircan İpek, “Tek vasfı zengin koca avlamak olan, koca bulmadan öncede vücudunu sabahlara kadar vitrinleyen insanlara cevap verir miyim? Bazı kadınların kocalarının cüzdanları kadar vardır. Allah korusun kocalarının cüzdanları düşse, varlıkları yoktur. Bir de sergileyecek vücutları vardır çırılçıplak” dedi.

Bircan İpek çıldırdı! Öz kızını boğmaya çalışan anneye açtı ağzını yumdu gözünü

Duygu Sömürüsüne Başladı

Takipçisinin “Bazı kadınlar kocalarının cüzdanları kadar varmış demiş Bircan İpek, sizin bir markanız olduğundan habersiz galiba” mesajına cevap veren Ebru Şancı, “Kendi beleşci ya duygu sömürüsüne başladı! Eminim çok isterdi cüzdanını kullanabileceği bir koca ama maalesef ederi yok” dedi.

“Tek derdi zengin koca avlamak” sözüne “Kendi beleşci ya duygu sömürüsüne başladı” karşılığı geldi. Bircan İpek Ebru Şancı Kavgası bundan sonra nasıl ilerleyecek hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Hadise’den, “Bacaklar Roberto Carlos gibi” diyen Ebru Şancı’ya şok yanıt!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler