Ana SayfaÜnlülerHadise'den, "Bacaklar Roberto Carlos gibi" diyen Ebru Şancı'ya şok yanıt!

İlgili Postlar

Hadise’den, “Bacaklar Roberto Carlos gibi” diyen Ebru Şancı’ya şok yanıt!

Ünlü şarkıcı Hadise, “Bacakların Roberto Carlos gibi” diyen Ebru Şancı’ya yanıt verdi. Geçtiğimiz günlerde verdiği konser sonrası gündemin en çok konuşulan ismi olan Hadise, olay yaratan fotoğrafları hakkında göndermede bulundu. Detaylar haberimizde…

Ebru Şancı’dan Hadise’nin bacaklarına yorum: Roberto Carlos gibisin!

Hadise’nin fotoğrafları photoshop mu?

Hadise, katıldığı festivalde çekildiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla zayıfladığı şeklinde haberlere konu olmuştu. Ancak, geçtiğimiz günlerde verdiği konserde fotoğrafların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıkmıştı. Ardından, Hadise’nin festivalden paylaştığı fotoğraflara photoshop uyguladığı iddiaları gündeme gelmişti.

Hadise kimdir?

Ebru Şancı’dan beklenmedik Hadise çıkışı

Haberlerin ardından Ebru Şancı beklenmedik bir çıkış yaparak Hadise’nin konserinden bir pozunu sosyal medya hesabından paylaşarak “İyi hoş kızsın da bacaklar yeminle Roberto Carlos gibi” yorumunu yazmıştı.

Ebru Şancı kimdir?

Hadise Ebru Şancı’ya yanıt verdi

Ebru Şancı’nın “Roberto Carlos” yorumunun ardından gözler Hadise’ye çevrilmişti. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak hem Ebru Şancı’ya göndermede bulundu, hem de photoshop iddialarını yanıtladı.

Göbeğim de çıkar, çorabım da kaçar

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hadise, “Photoşop deniyor, o deniyor, bu deniyor. Oysa bizim basına sunduğumuz her türlü fotoğraf katkısız ve doğaldır. Yeri gelir göbeğim çıkar, yeri gelir çorabım kaçar. Önemli olan niyettir. Yaradan güzel bakmayı, güzel niyetler taşımayı nasip eylesin. Herkes gönlüne göre bakar, görür.” diye yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler