Ana SayfaDedikoduTakipçisinin Yorumu Demet Akalın'ı Çıldırttı!

İlgili Postlar

Takipçisinin Yorumu Demet Akalın’ı Çıldırttı!

Sosyal medyayı çok sık kullanan Demet Akalın’ın takipçilerine karşı olan cevapları magazin dünyasında olay olmaya devam ediyor. Bir takipçisinin Akalın’ın değişik tarzdaki eşofman ve şapkası ile alakalı yaptığı yoruma ünlü popçu çok sinirlendi.

Takipçisinin Yorumu Demet Akalın’ı Çıldırttı!

Sosyal medya hesabında paylaşılan fotoğraftaki ilginç şapka ve eşofmanı ile dikkatleri üzerine çeken Demet Akalın’a takipçisinden bir benzetme geldi. Fotoğrafın altına “Yarım Elma diye bir dizi vardı. Rahmetli Erdal Tosun oynuyordu. Orada görgüsüz, zengin birini canlandırıyordu. Adı da Medeni Karpuz’du. Aha tam da bu karı o işte Medeni Karpuz” yazınca bu yoruma çıldıran Demet Akalın’dan takipçsine cevap gecikmedi.

Sosyal medyada herkese ağzının payını vermesi ile sık sık gündeme gelen Demek Akalın yine bir takipçisine sert çıkıştı. Kendisini bir dizideki karaktere benzeten takipçisine Akalın, “Karıyı sana aynen iade ediyorum. Allah bana vermiş sen otur konuş diye. Bir düşün bakalım şimdi sen niye o tarafta beni konuşuyorsun. Ancak rüyanda görebileceğin kıyafete iyice bak. Medeniyetsiz Karpuz… Karı… Ay ay seviye yerlerde.” cevabını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler