Ana SayfaDedikoduİbrahim Tatlıses'ten Gelinine Çiğ Köfte

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’ten Gelinine Çiğ Köfte

Bodrum’da tatil yapan Yasemin Şefkatli’ye, müstakbel kayınpederi İbrahim Tatlıses’in sahibi olduğu restoranların Bodrum şubesinden bir tepsi çiğ köfte hediye geldi. İbrahim Tatlıses’ten gelinine çiğ köfte geldi. İşte detaylar;

Yasemin Şefkatli Düğünü Erteledi

Şarkıcı İdo Tatlıses ile evlilik hazırlığında olan Yasemin Şefkatli, Zorlu AVM’de objektiflere takılırken, evlilik hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.

İdo Tatlıses kimdir?

İdo Tatlıses ile evlilik hazırlığında olan çiftten Şefkatli, yaşanan sıkıntılı süreç̧ ve pandemi kurallarından dolayı düğünü ileri bir tarihe ertelediklerini açıkladı.

Şefkatli, “Tüm sevdiklerimiz yanımızda olsun istediğimiz için düğün sürecimizi ileri bir tarihe erteledik” açıklamasında bulundu. Şefkatli, nişanlısı İdo Tatlıses’in yeni şarkısı ve klip çalışması nedeniyle yoğun olduğunu da belirtip, “İdo’nun işleri çok. Vaktinin büyük bölümü stüdyoda geçiyor” diye ekledi.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’den aşk dolu paylaşım!

“Para Tutma Konusunda İyiyimdir”

Takipçisinin “Akne ilacı cildine iyi geldi mi? sorusuna cevap olarak akne tedavisi gördüğü dönemdeki bir fotoğrafını paylaşarak “Tedavi sırasında çekilen fotoğrafı paylaşıyorum. Ki, bu en iyi dönemiydi. Cildiniz için sakın bilmediğiniz ürünler kullanmayın. Sağlıklı beslenin, su için ve sigaradan uzak durun” diyerek yanıt verdi.

“Fazla para harcıyor olabilir misin?” sorusuna ise Şefkatli, “Aksine para tutma konusunda iyiyimdir. Harcamalarımı özellikle pandemiden sonra çok dikkatli yapmaya başladım” diye yazdı.

Yasemin Şefkatli Kimdir?

Şefkatli takipçisinin “Hiç estetik yaptırdın mı?” sorusuna ise samimiyetle cevap vererek “Botoks ve mini dolgular estetikten sayılıyorsa evet, var” dedi.

İbrahim Tatlıses’ten Gelinine Çiğ Köfte

İdo Tatlıses’le düğün hazırlıkları devam eden Yasemin Şefkatli’ye, İbrahim Tatlıses’in restoranından çiğ köfte gönderildi. Bu hediyeyi paylaşan Şefkatli’ye bir takipçisi “Bence sen yemiyorsun” yorumu yaptı.

Bunun üzerine Şefkatli, çiğ köfteleri afiyetle yediği bir videoyu yayınlayıp, “Öyle bir yiyorum ki” notunu düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler