Ana SayfaDedikoduBurak Özççivit "Karan Gibi Tarzımı Değiştirmemi Mi İstiyorsunuz?"

İlgili Postlar

Burak Özççivit “Karan Gibi Tarzımı Değiştirmemi Mi İstiyorsunuz?”

Önceki gün Zorlu AVM’de eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan’la görüntülenen Burak Özçivit, gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. Burak Özçivit “Karan gibi tarzımı değiştirmemi mi istiyorsunuz?” cümlesiyle herkesi güldürdü. İşte detaylar;

Fahriye Evcen’den Burak Özçivit’e Doğum Günü Kutlaması!

Şu sıralar bir reklam projesi ile televizyonlarda boy gösteren oyuncu Fahriye Evcen, sevenleriyle  sosyal medyadan da devamlı etkileşim halinde olmayı seviyor. Özellikle doğumdan sonra bol bol paylaşımlarda yapan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’in meslektaşı olan eşi Fahriye Evcen’in sosyal medyadan güzelliğine övgü dolu yorumlar geliyor. Burak Özçivit 36 yaşına girdi. Burak Özçivit’e eşi Fahriye Evcen’den romantik bir paylaşım geldi. Eşiyle romantik fotoğraflarını Instagram’dan paylaşan Evcen, “Diğer yarım… İyi ki doğdun” notunu yazdı. Yakışıklı oyuncunun doğum gününü kutlayan ünlü güzelin sosyal medya paylaşımları kısa sürede takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit İddialara Cevap Verdi

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Çifti: Yorumlara Bakmıyoruz

Oyuncu Burak Özçivit, önceki gün eşi Fahriye Evcen ile birlikte Nişantaşı’nda alışverişe çıktı. Boğaz havası aldıktan sonra soluğu Nişantaşı’nda alan ikili, mağaza mağaza gezip, alışveriş yaptı. Gazetecilerle ayak üstü sohbet eden Evcen, “Biz de evde ailece olmayı seviyoruz. Yeni yıla ailemizle girdik. Gerçi bu kez farklıydı, hep evde oluyoruz” dedi.

Oğlu Karan’ın yılbaşında evin neşesi olduğunu anlatan Fahriye Evcen, “Karan, geçen sene çok küçüktü. Hiçbir şey anlamamıştı. Bu yıl kuzeniyle çok oyun oynadı, evin neşesiydi” ifadelerini kullandı. Ekranlara dönmek istediğini belirten Evcen, “Netleştiğinde söylemek daha doğru. Dönmeyi düşünüyorum ama net bir şey yok. Çalışan anne nasıl olacak ben de bilmiyorum ama bakıp, göreceğiz. Bir şekilde o tempoya alışacağım” şeklinde konuştu.

Karan için kışlık giyecek alan Özçivit, “Marka takıntımız yok. Sadece kumaşın içeriğini önemsiyoruz” dedi. “Instagram paylaşımlarınıza gelen bazı kötü yorumlar sizi etkiliyor mu?” sorusuna yanıt veren Burak Özçivit, “Canımız nasıl istiyorsa onu paylaşıyoruz, yorumlara bakmıyoruz” açıklamasını yaptı.

Burak Özçivit kimdir?

Fahriye Evcen kimdir?

Burak Özççivit “Karan Gibi Tarzımı Değiştirmemi Mi İstiyorsunuz?”

Zorlu AVM’de görüntülenen Özçivit ailesi, ilk olarak çocuk mağazalarını dolaşıp Karan için alışveriş yaptılar. Sonrasında Parle’de yemek yiyen ünlü çiftin oldukça neşeli olması ve Karan’ın objektiflere gülerek poz vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit İddialara Cevap Verdi

Tarz değişikliği ile ilgili soruya esprili bir yanıt veren Burak Özçivit, “Siz de Karan gibi tarzımı değiştirmemi mi istiyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler