Ana SayfaDedikoduUraz Kaygılaroğlu'ndan Aynen Aynen Sürprizi

İlgili Postlar

Uraz Kaygılaroğlu’ndan Aynen Aynen Sürprizi

Uraz Kaygılaroğlu’ndan Aynen Aynen sürprizi geldi. BluTv’nin çok sevilen dizilerinden “Aynen Aynen” 6. sezona bomba gibi başlayacak. İşte detaylar;

Uraz Kaygılaroğlu’ndan Veda Mesajı

Uraz Kaygılaroğlu’nun Instagram hesabından yayınladığı veda mesajı şöyle:

“dağılmayın, gül suyu var! en başta kurduğu dünyada Gediz’i bana emanet eden, tüm süreçte fikirleri ve desteği ile, oyuncu yönetimindeki üstün başarısıyla yanımda olan Emre’ye; Emre hocanın dünyasının en iyi uygulayıcıları olan Murat, Zeliha, Ezgi ve Işılsu’ya; tecrübesi ve azmi ile örnek olacağını, alışveriş edebileceğimi, öğrenebileceğimi öngördüğüm ve haklı çıktığım, birlikte bir çok özel sahne paylaştığım Engin’e; olağanüstü yetenekleri, zekası, kalbi ve güzelliği ile sadece karşısında durmanın dahi yeterli olabileceği bir deneyim yaşatan Neslihan’a; B Blok sakinleri, sevgili komşularım ve bu süreçte bodrumdaki seçilmiş ailem olan Esra, Edip, Ayşecan ve Sefirin gerçek kızı Müjgan’a(birazdan aricam); Hazır, her daim hazır, komando! son bi okey bile oynamadan ayrıldığımız, ateşin mucidi, has dost, çelik adam Doğukan’a; Kazanma azmi, eşsiz müzik zevki ve yaşattığı keman geceleri için Hivda’ya; Küçük aktivistim, neşe pınarı, positive vibesın anası Cemre’ye; Gece tostları, GülGed’e hep bi açık kapı bıraktığı ve sıcaklığı için Yağmur’a; Setimizin anaları Özlem ve Gonca’ya; Abilerim Bülent ve Erdal’a; Kısacası tüüüüüm oyuncu arkadaşlarıma; A’dan Z’ye yağmur çamur demeden, gece gündüz demeden işimizin sürekliliği için birlikte mücadele etmekten çok mutlu olduğum, çok güldüğüm, eğlendiğim, mesai paylaştığım ekip arkadaşlarıma; İşin sürdürülebilir olması için ellerinden geleni ardına koymayan O3 ve NGM’ye; Herkesten ve her şeyden ayrı olan İsmail ve Didem’e; Haftalarca bu serüveni takip eden, Gediz’e inanan, inanmaktan, desteklemekten vazgeçmeyen, destekleriyle sürekli beni gururlandıran izleyiciye; Ve birbirinden güzel hatıralar ve dostlar bırakan Bodrum’a; Şükranlarımı sunarım. Eyvallah”

Aynen Aynen Müjdeyi Verdi “Yeni Sezon” Geliyor

Aynen Aynen Yeni Sezon Geliyor

Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin’in rol aldığı, günümüz aşk ilişkilerine kendine has üslubuyla değinen ‘Aynen Aynen’in yeni bölümleri 25 Haziran’da izleyici ile buluşuyor.

BluTV’nin kadın erkek ilişkilerine dair söylenen tüm sözleri unutturan ve aşka özgün, haşarı bir üslupla bakan yapımı ‘Aynen Aynen’in yeni sezonu için geri sayım başladı. 25 Haziran’da platformda yerini alacak dizinin altıncı sezonu, Nil (Nilperi Şahinkaya) ile Deniz’in (Kerem Bürsin) evlilik hayatındaki inişlerini ve çıkışlarını merkezine alıyor. Evliliğin değişen dinamiklerinin ve beraberinde getirdiği sorunların komik bir dille seyirciye aktarılacağı ‘Aynen Aynen’, yeni sezonda izleyicisini büyük bir sürprizle de buluşturuyor.

Nilperi Şahinkaya Kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu’ndan Aynen Aynen Sürprizi

Geçtiğimiz günlerde Nilperi Şahinkaya, Kerem Bürsin ve Uraz Kaygılaroğlu’nun sosyal medyada paylaştıkları fotoğrafların da habercisi olduğu üzere Kaygılaroğlu, yeni sezonda diziye konuk oluyor.

Games Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin’i buluşturan ‘Aynen Aynen’, Alper Erze’nin kaleminden çıkarak Yunus Ozan Korkut rejisiyle buluşuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler