Ana SayfaÜnlülerFahriye Evcen ve Burak Özçivit İddialara Cevap Verdi

İlgili Postlar

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit İddialara Cevap Verdi

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendiler. Çift son dönemde haklarında haberlere yanıt verdi.

Fahriye Evcen kimdir?

Burak Özçivit kimdir?

Ekranı Özledim

Fahriye Evcen ‘Her halini beğeniyorum ama böyle daha çok seviyorum’ sözleri ile eşinin yeni saç stilini beğendiğini söyledi.

Basın mensuplarının ‘Nasıl geçti sizin için pandemi süreci? sorusuna çift ‘Herkes gibi çok zor geçti. Olabildiğince dikkat ettik’ dedi.

Gelen teklifler olduğu yönündeki haberleri Fahriye Evcen ‘Evet ekranı özledim. Süresini bilmiyorum henüz netleşen bir şey yok ama bakıyorum, yapmak istiyorum artık. Baya uzun zaman oldu. Karan da büyüdü. Yakın zamanda istiyorum. Projeleri değerlendiriyoruz proje önemli gelenlere bakıyoruz’ dedi.

Gelen projeleri birbirlerine danışdıklarını belirten sevilen oyuncular basın mensuplarının ‘Setlere başlayınca Karan’ı bakıcıya mı bırakacaksınız yoksa annenize mi? Bakıcıya güvenebilir misiniz? sorusuna Burak Özçivit ‘Annemiz ilgileniyor zaten her şekilde bakacağız artık bilmiyoruz’ diyerek yanıt verdi.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit : Doğruluğu Yok

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in geçtiğimiz haftalarda kavga ettikleri konuşulmuştu. İddialara göre çiftin Bodrum’da kaldıkları yazlığından yüksek sesler yükselmiş ve gece saatlerinde kavga başlamıştı. Tartışma sesleri iyice yükselince küçük oğulları Karan’ın kavgadan etkilenmemesi için ünlü çift havuz başına geçip kavgalarına burada devam etmişlerdi. Tartışma sırasında eski defterlerin de açıldığı, oyuncu Fahriye Evcen’in eşine bağırışlarının çevredeki komşular tarafından da duyulduğu da iddialar arasındaydı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Bodrum’da tartıştıkları yönünde çıkan haberleri yalanladılar.

Fahriye Evcen, Bölüm Başına İyi Teklif İstiyor!

Fahriye Evcen son günlerde oynayacağı diziden alacağı ücretle gündemdeydi. Geçtiğimiz yıl oğlu Karan’ı kucağına alan güzel oyuncu bir süredir oğlu ile vakit geçirmek için setlerden uzak kalmıştı. Oyuncunun 10 diziden teklif aldığı söylentiler arasında. Karan’ı yalnız bırakmamak için haftanın 4 günü çalışmak ve tüm pandemi önlemlerinin alınması koşulu ile çalışmayı kabul eden sevilen oyuncunun bölüm başı istediği ücret magazinin gündeminde. Oyuncu 130 bin TL istediği iddia ediliyordu.

Fahriye Evcen eşi Burak Özçivit ile görüntülendiği mekan çıkışı bölüm başına 130 bin TL istediği iddialarına cevap verdi. Oyuncu görüşülen işler var ama o kısımların doğruluğu yok diyerek çıkan haberleri yalanladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler