Ana SayfaÜnlülerFiliz Akın'dan Fahriye Evcen'e Övgü

İlgili Postlar

Filiz Akın’dan Fahriye Evcen’e Övgü

Filiz Akın’dan Fahriye Evcen’e övgü. Filiz Akın sosyal medya hesabından Fahriye Evcen’in şarkı söylediği videoyu paylaşarak Evcen’e övgüler yağdırdı. Fahriye Evcen’de bu sözlere kayıtsız kalmadı.

Fahriye Evcen Kimdir?

Filiz Akın kimdir?

Siz İsteyin Ben Söylerim

Usta oyuncu Filiz Akın genç ve sevilen oyuncu Fahriye Evcen’in şarkı söylediği videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak şu notu ekledi;

‘Güzel bir şarkı, Güzel bir ses ve yurt dışından da pek çok hayranı olan güzel oyuncu Fahriye Evcen…
Edith Piaf ‘tan bir şarkıyla “La Vie En Rose “ tabii ses o kadar genç ki edithpiaf daki o acı ve yaşanmışlık dolu sesi
burukluğu yok tabii… olsun böyle de huzur verici iyi geceler diyelim’.

Fahriye Evcen’de usta oyuncu Filiz Akın’ın övgülerine sessiz kalmadı. Güzel oyunu Filiz Akın’a sosyal medya üzeriden teşekkür etti. Oyuncu Filiz Akın’ı etiketleyerek ‘ Sevgili Filiz Akın ne kadar zarif. Teşekkür ederim. Siz isteyin hep söylerim’ dedi.

Fahriye Evcen’in Makyajsız Pozlarına Bir Saatte Beğeni Yağdı..

Fahriye Evcen son günlerde oynayacağı diziden alacağı ücretle gündemde. Geçtiğimiz yıl oğlu Karan’ı kucağına alan güzel oyuncu bir süredir oğlu ile vakit geçirmek için setlerden uzak kalmıştı. Oyuncunun 10 diziden teklif aldığı söylentiler arasında. Karan’ı yalnız bırakmamak için haftanın 4 günü çalışmak ve tüm pandemi önlemlerinin alınması koşulu ile çalışmayı kabul eden sevilen oyuncunun bölüm başı istediği ücret magazinin gündeminde. Oyuncu 130 bin TL istediği söyleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler