Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz 'Biz Normal İnsanlarız'

İlgili Postlar

Cem Yılmaz ‘Biz Normal İnsanlarız’

Sevilen komedyen Cem Yılmaz oğlu ile yaptığı kırtasiye alışverişi çıkışında görüntülendi. Çocuğunu okula göndermeyecek olan ünlü isimlere göndermede bulundu.

Cem Yılmaz kimdir?

Cem Yılmaz : Onlar Bazı Ünlüler Biz Normal İnsanlarız

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşk ile gündemden düşmeyen komedye Cem Yılmaz bu kez oğlu Kemal ile görüntülendi. Oğlu ile kırtasiye alışverişi yapan komedyene muhabirler ‘Bazı ünlüler çocuklarına özel öğretmen tuttuğunu açıkladı. Sizin böyle bir girişiminiz olacak mı?’ diye sordu.

Ünlü komedyen o isimlere göndermede bulundu. Yılmaz muhabirlerin sorusuna ‘Türkiye’de çocuklar nasıl eğitim alıyorsa öyle olacak. Onlar bazı ünlüler. Biz normal insanlarız’ şeklinde cevap verdi.

Demet Akalın pandemi sebebiyle kızını okula göndermeyeceğini açıklamıştı. Akalın’ın; ‘Şimdilik online eğitim var mecburen biz sitede oturanlar toplanıp öğretmen tutacaktık ama herkes taşındı ben de kendim sigortalı, maaşlı hoca tutmak zorunda kaldım. Şikayetçi değilim şuanda ama ilerleyen dakikalarda bilmiyorum ne olacak?’ şeklindeki sözleri tartışmalara neden olmuştu.

Kesinlikle Destekliyorum

Burcu Kara verdiği bir röportajda Demet Akalın’a ; ‘Kesinlikle destekliyorum, bir kere herkes çocuğunu istediği gibi yetiştirebilmeli. Çocuklarımızın geleceğini herkes kendi imkanlarına göre belirlemeye çalışıyor. Kimsenin başkasının çocuğu hakkında ya da kararları hakkında yorum yapmasını ben doğru bulmuyorum.

Cem Yılmaz Muhabirlere Sert Çıktı..

Ali bu sene anaokuluna başlayacaktı. Ben de hem karakterini daha iyi bulur hem yol yordam öğrenir diye çok istiyordum. O da arkadaşlarından bir şey öğrenecek anne-babasıyla nereye kadar diye istiyordum. Ancak ben gönderemeyeceğim ona karar verdim.

Biz de kendi oturduğumuz sitede böyle bir şey yapmaya karar verdik. Arkadaş grubuyla beş-altı arkadaş toplanıp sitenin yönetim binasında böyle bir şey yapacağız. Öğretmen başlarında olacak. Bizimkiler küçük olduğu için daha çok eğitici oyunlar, el becerileri duyuları gelişsin.’ diyerek destek vermişti.

Demet Akalın’ı destekleyenlerin yanı sıra eleştirenlerden biri de komedyen Cem Yılmaz oldu. Çocuğunu okula göndereceğini söyleyen komedyen ‘Onlar bazı ünlüler. Biz normal insanlarız’ diyerek Demet Akalın’a göndermede bulundu.

Alışveriş merkezi çıkışında görüntülenen Cem Yılmaz’ın oğlu Kemal’in arabaya biner binmez kemerini bağlamaya çalışması takdirleri topladı. Komedyen ve oğlu Kemal 5 milyon değerindeki araçlarına binerek uzaklaştılar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler