Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz Muhabirlere Sert Çıktı..

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Muhabirlere Sert Çıktı..

Geçtiğimiz yıl sonuna doğru birlikte olmaya başlayan komedyen Cem Yılmaz ile oyuncu  Serenay Sarıkaya’nın tekrar ayrılıp barıştıkları öne sürüldü. Geçtiğimiz gün Sarıkaya’nın yaşadığı evine girerken objektiflere yansıyan Yılmaz, ayrılık dedikodularını yalanladı. Genel olarak gergin olduğu gözrünen ünlü komedyen gazetecilere sert çıkıştı. İşte Detaylar..

Cem Yılmaz’ın İhaneti Sezen Aksu’ya İlham Verdi!

Cem Yılmaz Muhabirlere Sert Çıktı..

Bu yıl yaz tatilini Bodrum’da geçiren komedyen Cem Yılmaz ile aşkı Serenay Sarıkaya ikilisi İstanbul’a geri döndü. Magazin muhabirlerince  görüntülenen Cem Yılmaz, çıkan ayrılık dedikodularını yanıtladı.

Cem Yılmaz kimdir?      Serenay Sarıkaya kimdir?

Cem Yılmaz: “Yaklaşmayın Kardeşim”

Uçankuş magazinin yapmış olduğu özel haberine göre; başarılı komedyen Cem Yılmaz, aşkı Serenay Sarıkaya’nın yaşadığı eve girerken yakalandı. O sırada gergin halleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken usta komedyen, yanına doğru yaklaşan muhabirlere, “Yaklaşmayın kardeşim” ifadeleriyle tersleyerek yanıt verdi. Usta komedyen, ayrılık dedikodularıyla alakalı yöneltilen sorulara ise “Kriz yok! Atıyorsun, öyle bir şey yok. Kendin sallıyorsun” dedi.

Deren Talu’dan Serenay Sarıkaya Resti..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler