Ana SayfaDedikoduFarah Zeynep Abdullah, Reynmen'in Hareketini Fena Ti'ye Aldı!

İlgili Postlar

Farah Zeynep Abdullah, Reynmen’in Hareketini Fena Ti’ye Aldı!

Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, önceki günlerde ‘Reynmenn lakaplı şarkıcı Yusuf Aktaş ile aşk yaşadıklarına dair çıkan dedikoduları yalanlamıştı. Farah Zeynep Abdullah’ın yanıtı ise ünlü fenomenini öfkelendirdi. Reynmenn’in kızkınlığını ise güzel oyuncu fena ti’ye aldı. Nasılmı? İşte Detaylar..

Farah Zeynep Abdullah’tan Reynmen Açıklaması

30 yaşlarındaki oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile sosyal medyada Reynmen ismiyle anılan 24 yaşındaki  fenomen Yusuf Aktaş, evlerinin parkında tenis oynarlarken gazetecilerin objektiflere yakalanmışlardı. Hatta ünlü ikiliyi görenler “yeni bir aşk mı doğuyor?” sorusunu akıllarına getirmişlerdi..

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

Farah Zeynep Abdullah: “Yazılanların Hiçbiri Doğru Değil”

Öte yandan Farah Zeynep Abdullah, geçtiğimiz haftalarda aşk hayatı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Beraber tenis oynarken yakalanan ve aralarında yakınlaşma olduğu iddia edilen ikiliden Farah Zeynep Abdullah; “Yazılanların hiçbiri doğru değil. Hayatımda kimse yok” ifadeleriyle iddiaları yalanlamışdı.

Reynmen Kimdir?

Fenomeni  Sinirlendi..

Güzel oyuncunun “kimse yok” söylemi, ünlü fenomeni  sinirlendirdi. Oyuncunun son açıklamasının ardından Reynmen, Farah Zeynep Abdullah’ı sosyal medyadan takibi bırakıverdi.

Reynmen’in Yeni Aşkı Ünlü Oyuncu Çıktı..

“Aylin Unfollow Yedi”

Reynmen’in bu davranışını ise Farah Zeynep Abdullah fena Patlattı.. Geçen yılların fenomen dizisi olan ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de hayat verdiği Aylin karakterinin caps’ni sosyal medyasından paylaşan güzel oyuncu, Reynmen’e bir göndermede bulundu.  “Aylin unfollow yedi” notuyla bu resmini yayınlayan oyuncu, sosyal medyada olay oldu.

Farah Zeynep Abdullah Reynmen ti ye aldı
Farah Zeynep Abdullah Reynmen ti ye aldı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler