Ana SayfaDedikoduReynmen'in Yeni Aşkı Ünlü Oyuncu Çıktı..

İlgili Postlar

Reynmen’in Yeni Aşkı Ünlü Oyuncu Çıktı..

Sosyal medya üzerinde ünlendikten sonra kariyer basamaklarını teker teker çıkan ünlü fenomen Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, güzel oyuncu ile yeni bir aşka yelken açtığı magazin gündemine bomba gibi düştü..  Yakışıklı fenomen ile oyuncu Farah Zeynep Abdullah ise kısa bir zaman önce beraber görüntülenmişlerdi. İşte Detaylar..

Farah Zeynep Abdullah’tan Reynmen Açıklaması

Reynmen’in Yeni Aşkı Ünlü Oyuncu Çıktı..

Ünlü Fenomen Reynmen, başarılı oyuncu Çağla Demir ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Güzel oyuncu ve Reynmen, geçtiğimiz gün Gazapizm konserini beraber seyrederken görüldüler.

Reynmen kimdir?

Tv 100’ün yapmış olduğu özel haberine göre, Reynmen, oyuncu Çağla Demir ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz dönemlerde başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile objektiflere yakalanan ünlü fenomen, Miss Fashion güzeli olan Elif Yılmaz ile beraber Bodrum’da objektifler tarafından yakalanmışdı.

Çağla Demir Kimdir?

Farah Zeynep Abdullah: Kalbim Boş

Geçtiğimiz gün Bebek Otel’de arkadaşlarıyla buluşan sevilen oyuncu Farah Zeynep Abdullah mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Basın mensupları tarafından Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş ile aralarında çıkan aşk dedikoduları sorulan Farah Zeynep Abdullah: “Yazılanların hiçbiri doğru değil. Hayatımda kimse yok” demişti..

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler