Ana SayfaDedikoduDeren Talu'dan Serenay Sarıkaya Resti..

İlgili Postlar

Deren Talu’dan Serenay Sarıkaya Resti..

Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli’nin büyük olan kızı Deren Talu, Serenay Sarıkaya’nın adını duyunca olanlar oldu. Deren Talu neden Serenay Sarıkaya’yı istemedi? Detayları Haberimizde..

Deren Talu’nun Aşkını İlan Ettiği Yakışıklı Kim?

Deren Talu’dan Serenay Sarıkaya Resti.

Eski manken yeni şarkıcı Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren Talu, geçtiğimiz sene  dünyaca ünlü bir şampuan firmasının sosyal sorumluluk projesinde görev almıştı. Aynı markanın yine reklam yüzü olan oyuncu Serenay Sarıkaya idi. Şampuan Markası bu senede farklı bir iş için Deren Talu’ya teklif götürdü. Fakat Deren Talu, annesi Defne Samyeli’nin ilişkisini sonlandırdığı öne sürülen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile o projede bulunmak istemedi.

Deren Talu kimdir?

Deren Talu: “Serenay’ın Olduğu Yerde Ben Yokum”

Takvim’in hazırlamış olduğu özel haberine göre: Şampuan markası, Deren Talu ve Serenay Sarıkaya’nın da içinde olduğu bir kaç güzeli bir arada toplayarak yep yeni bir proje oluşturmak istedi. Bu sayedede  Deren Talu’ya teklif sunan marka yetkilileri, “Serenay’ın olduğu yerde ben yokum” cevabını aldı.

Serenay Sarıkaya kimdir?

Talu, Annesi İçin Teklifi Geri Çevirdi..

Şarkıcı Defne Samyeli ile komedyen Cem Yılmaz’ın ilişkileri evlilik yolunda ilerlerken birliktelikleri ani bir kararla noktalanmıştı. İlişkisi biten Cem Yılmaz, kısa sürede sonra oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başlayıverdi. Bu acı haberi öğrendikten sonra zor günler geçiren Defne Samyeli konu hakkınde yaptığı bir açıklamada “Konduramamıştım” ifadesiyle haftalarca konuşulmuştu. Kızı Deren Talu’nun da bu projede yer almamasının sebebi olarak ise annesi gösterilmişti.

Serenay Sarıkaya Leopar Bikinisiyle Sosyal Medyayı Salladı!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler