Ana SayfaÜnlülerReklam Yüzü Olan Gökçe Bahadır'ın Aldığı Rakam Dudak Uçuklattı..

İlgili Postlar

Reklam Yüzü Olan Gökçe Bahadır’ın Aldığı Rakam Dudak Uçuklattı..

Son dönemlerin en başarılı oyuncuların içerisinde olan güzel oyuncu Gökçe Bahadır, bir mobilya markasının reklam yüzü oldu. Geçtiğimiz gün mobilya markasının davetine katılan Gökçe Bahadır, yeniden çalışmaya başlamasıyla alakalı “Umarım her şey daha iyi olur” dedi. Güzel oyuncu ne kadar kazandı? İşte Detaylar..

Gökçe Bahadır Hindistan Yolunda..

Reklam Yüzü Olan Gökçe Bahadır’ın Aldığı Rakam Dudak Uçuklattı..

Usta sanatçı Gökçe Bahadır, bir mobilya şirketinin yeni reklam yüzü oldu. Gökçe Bahadır’ın oynadığı reklam filmleri geçtiğimiz gün Çırağan Sarayı’ndaki özel bir lansmanla ile tanıtımı yapıldı. Güzel oyuncunun, iki senelik reklam kampanyası içeriğinde mobilya markasıyla 3,5 milyon TL’ye el sıkıştığı öğrenildi.

Gökçe Bahadır kimdir?

Pandemi Döneminde Gökçe Bahadır’ın Ev Değişimi..

Gökçe Bahadır, evinde ve de kendisinde değişiklikler yapmayı çok sevdiğini açıklayarak; “Mobilya seçimi kadınların kendilerini yansıtmaları için en iyi araçlardan biri. Ben de evimde değişiklikler yapmayı ve kendimi yansıtmayı çok seviyorum. Pandemi döneminde evimin dekorasyonunda değişiklikler yaptım. Üstüne de böyle bir anlaşma yapmak beni çok heyecanlandırdı” şeklinde ifadeler kullandı.

“İsimli Tartışmalara Dahil Olmam”

Güzel oyuncu, lansman gecesinde Usta oyuncu Şevval Sam’ın “Kadına şiddet uygulayan isimlerle aynı dizide rol almam” söylevinin kendisine hatırlatılması üzerine ise “İsimler üzerinden yapılan tartışmalara dahil olmak istemiyorum” dedi. Gökçe Bahadır, diğer yandan pandemi dolayısıyla işlerinin tekrar açılmaya başladığını belirtti ve devam etti; “Umarım her şey daha iyi olur.”

Gökçe Bahadır ilk klibi ile dikkat çekti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler