Ana SayfaDedikoduGökçe Bahadır Hindistan Yolunda..

İlgili Postlar

Gökçe Bahadır Hindistan Yolunda..

Başarılı oyuncu Gökçe Bahadır Hindistan yolunda. Kendini geliştirmek için gitmeyi düşündüğü Hindistan’dan büyük sürprizlerle dönecek!

İlişkisini Gözlerden Uzak Tutuyor

Gökçe Bahadır’ın geçtiğimiz sene yeni bir aşka yelken açtığı öğrenilmişti. Göcek’te tatil yaparken tanıştığı Yiannis Magkos ile birlikte olduğu iddialarına bir açıklama yapmayan Gökçe Bahadır’ın yakın çevresi bu ilişkiyi onaylamıştı. İkilinin gözlerden uzak bir ilişki sürdürdükleri iddia ediliyor.

Gökçe Bahadır aşkı komşuda buldu! İşte Yunan sevgilisi

Albümü Çok Sevildi

Tuna Kiremitçi‘nin,  Youtube kanalında olan akustik performans videolarında Gökçe Bahadır’la yaptığı düet çok sevilmişti. Gökçe Bahadır’ın sesi çok başarılı bulunmuş ve hayranları onu daha sık dinlemek istediklerini dile getirmişti. Arından güzel oyuncu sosyal medya hesabından küçük şarkı paylaşımları yapmaya başladı. Yoğun ilgi üzerine albüm yapmaya karar veren Gökçe Bahadır’ın albümünde yer alan parçalar çok sevildi. Düzenlemiş olduğu konserde büyük ilgi çeken başarılı oyuncu bunu hobi olarak yaptığını açıklamıştı.

Tuna Kiremitçi Kimdir?

Gökçe Bahadır Hindistan Yolunda..

Bir süredir hobilerine yönelen Gökçe Bahadır, son dönemlerde yogaya merak salmıştı. Kendini bu alanda geliştiren Bahadır yoga sporunun ruhani bir yolculuk olduğu fikrini iyice benimsemişe benziyor. Yakın zamanda Hindistan’a gideceği öğrenilen Gökçe Bahadır yoga eğitimi için Hindistan’a gitmeyi ve aynı zamanda oradaki kültürü de öğrenmek istediği söyleniyor. Güzel oyuncunun dönüş planında ise bir yoga stüdyosu açmak var.

Gökçe Bahadır Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler