Ana SayfaDedikoduGökçe Bahadır aşkı komşuda buldu! İşte Yunan sevgilisi...

İlgili Postlar

Gökçe Bahadır aşkı komşuda buldu! İşte Yunan sevgilisi…

Ufak tefek Cinayetler’in Oya’sı güzel oyuncu Gökçe Bahadır setlere ara verilen bu yaz aylarında yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır’ın Yunan işletmeci ile görüştüğü aşk yaşadıkları iddiası magazin haberleri gündemine bomba gibi düştü. Gökçe Bahadır’ın Yunan sevgilisi herkes tarafından merak edilen bir isim oldu.

Gökçe Bahadır, Bikinili Görüntülendi!

Gökçe Bahadır’ın Yunan Sevgilisi

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yıldız oyuncularından bir tanesi olan Gökçe Bahadır aradığı aşkı Tükiye’nin dışında ama çok yakınında komşu Yunanistan’da buldu. 2017’nin aralık ayında Efe Duru ile yaşadığı aşkı bitiren Gökçe Bahadır, bu sıcak yaz günlerinde yepyeni bir aşka yelken açtı. Güzel oyuncunun Yunan işletmeci Yiannis Magkos ile aşk yaşadığı kulislerde konuşuluyor. Yiannis Magkos, Maris adasında hizmet vermeye başlayan Manos adlı restoranın işletmecisi.

Gökçe Bahadır Kimdir?

Peki Kim Bu Yiannis Magkos?

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır’ın, Yiannis Magkos ile temmuz başında Vogue’un 100. sayısı şerefine D Maris’te düzenlediği çok özel partide tanıştığı ve tanıştıkları zamandan bu yana gözlerden uzak kimselerin kendilerini göremeyecekleri yerlerde görüştükleri öğrenildi. Gökçe Bahadır’ın Yunan Sevgilisi Yiannis Magkos, Simi Adası’ndaki dünyaca ünlü restoranı Manos’un sahibi Mano Magkos’un oğlu…

Ufak Tefek Cinayetler’in Oya’sı Gökçe Bahadır fiyatını artırdı!

Şubat 2014’te Montreux’de HIM’den Hospitality Management’da BBA ile mezun olan başarılı bir okul hayatı olan Yiannis Magkos, kendisi için çok önemli olan ve çocukluğunun geçtiği Sima Adası’nda kendi restoranını açarak iş hayatına atıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler