Ana SayfaDedikoduBirinci Ağızdan Açıklama: Wesley Sneijder Yolanthe Cabau çifti boşanıyor mu?

İlgili Postlar

Birinci Ağızdan Açıklama: Wesley Sneijder Yolanthe Cabau çifti boşanıyor mu?

Galatasaray taraftarının sevgilisi her fırsatta özlemle anılan Wesley Sneijder, Yolanthe Cabau’dan boşanacağı yönünde ortaya atılan iddialar son zamanlarda gündem oluşturmuştu. İddiaların ardı arkası kesilmediği son günlerde Wesley Sneijder sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla cevap verdi. Wesley, Instagram’dan paylaştığı fotoğrafla ” Wesley Sneijder Yolanthe Cabau çifti boşanıyor mu? ” sorularına son noktayı koydu.

Yolanthe Cabau: Bendeki her şey orijinal. Kocam böyle seviyor!

Wesley Sneijder Yolanthe Cabau çifti boşanıyor mu?

Galatasaray taraftarının gönlünde taht kuran ve futbol kariyerine Katar’ın önemli takımlarından Al Gharafa’da devam eden 34 yaşındaki deneyimli Hollandalı yıldızın son dönemlerde evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı ve eşi Yolanthe Cabau’nun boşanacakları iddia ediliyordu. İddiaların ortaya çıkmasının nedeni ve arka planda yaşadığı iddia edilen ise Yolanthe Cabau‘nun eşi Wesley Sneijder‘e ihanet etmesi olarak gösterilmişti. 2010 yılında evlenen ünlü çiftin bu evlilikten Xess Xava isimli bir erkek çocukları bulunuyor.

Yolanthe Cabau kimdir?

Bir dönem Galatasaray’ın en popüler en önemli oyuncularından biri olan ve sarı kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Wesley Sneijder, Yolanthe Cabau ile boşanacakları yönünde çıkan haberlere aktif kullandığı sosyal medya hesabındaki paylaşımıyla yanıt verdi ve iddialara son noktayı koydu. İhanet sebebiyle evliliklerinin bitme noktasına geldiği olduğu iddia edilen ünlü çiftten Wesley Sneijder, Yolanthe Cabau ve çocuğuyla bir fotoğraf paylaştı. Paylaştığı fotoğrafa, “Benim her şeyim” notunu düştü.

Wesley Sneijder Yolanthe Cabau çifti boşanıyor mu?
Wesley Sneijder Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau’dan Mina Başaran paylaşımı

Wesley Sneijder’ın O Paylaşımı

Ardı arkası kesilmeyen boşanıyorlar iddialarına son noktayı Instagram paylaşımı ile koyan Wesley Sneijder, eşi Yolanthe Cabau ve oğlu Xess Xava ile paylaştığı fotoğrafa “Herşeyim (My All)” notu düştü.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler