Ana SayfaDünyaYolanthe Cabau: Bendeki her şey orijinal. Kocam böyle seviyor!

İlgili Postlar

Yolanthe Cabau: Bendeki her şey orijinal. Kocam böyle seviyor!

Galatasaray’ın eski yıldızı Wesley Sneijder’in güzelliği ile dikkat çeken eşi Yolanthe Cabau, sosyal medya hesabından kendisine yöneltilen bir soruya verdiği yanıt ile dikkat çekti. Estetik ile ilgili gelen soruya yanıt veren Cabau, Bendeki her şey orjinal” dedi. İşte detaylar…

Yolanthe Cabau’dan cesur poz

Eski Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Yaptığı cesur paylaşımlar ile adından sık sık söz ettiren Cabau, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından son derece cesur bir pozunu paylaştı.

Estetik yok, her şey orjinal

Yolanthe Cabau’nun paylaşımına bir takipçisi “Kalçanız gerçek mi silikon mu?” şeklinde bir soru yazdı. Cabau, bu soruya “Gördüğünüz her şey gerçek, estetik yok. Eşim böyle seviyor.” şeklinde yanıt verdi. Yolanthe Cabau, bu açıklaması ile hiçbir yerinde bir estetik olmadığını açıkladı.

Eskiden Galatasaray’da top koşturan yıldız futbolcu Wesley Sneijder, Katar takımı Al – Gharafa’da oynuyor. Güzelliği ile dikkat çeken eşi Yolanthe Cabau ise, oğulları Xess Xava ile birlikte Katar’da yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler