Ana SayfaÜnlülerYolanthe Cabau'dan Mina Başaran paylaşımı

İlgili Postlar

Yolanthe Cabau’dan Mina Başaran paylaşımı

İran’daki uçak kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran’ın vefat haberi, Galatasaray’ın eski futbolcusu Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau’yu derinden sarstı. Cabau, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım ile taziye mesajı yayınladı. Detaylar haberimizde…

Mina Başaran’ın özel jette paylaştığı son fotoğraf

Galatasaray’ın eski futbolcusu Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau, İran’daki uçak kazasında arkadaşları ile birlikte hayatını kaybeden Mina Başaran için sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı.

Mina Başaran kimdir?

Acımı tarif edecek söz bulamıyorum

Yolanthe Cabau, sosyal medya hesabından Mina Başaran ile birlikte çekilmiş bir pozunu paylaşarak “Şu an uçaktan indim ve hayatımdaki en acı haberi aldım. Dünya tatlısı arkadaşım Mina’nın uçak kazasındaki vefatı için söyleyecek söz, acımı tarif edecek kelime bulamıyorum. Şuan bu mesajı yazdığıma bile inanamıyorum. Çok sevilen, hayat dolu, melek gibi kalbi olan biricik arkadaşımdı.. Hiçbir söz ailesinin acısını dindiremez. Nurlar içinde yatsın, ışıklarla uyusun. Allah Başaran ailesine sabır ve dayanma gücü versin.. Tüm kalbim ve dualarım Mina, ailesi ve uçakta onunla beraber olan dünya güzeli arkadaşlarıyla.. Güzel Kalpli meleğim, seni çok özleyeceğim…” şeklinde bir taziye mesajı yayınladı.

Yolanthe Cabau kimdir?

Hüseyin Başaran kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler