Ana SayfaYaşamMina Başaran'ın özel jette paylaştığı son fotoğraf

İlgili Postlar

Mina Başaran’ın özel jette paylaştığı son fotoğraf

Haber ajanslarına son dakika olarak gelen bilgiler sonrasında Mina Başaran’ın içinde bulunduğu özel uçak İran’da düştü haberini tüm gelen detaylarıyla paylaşmıştık. İran’da düşen özel jette bulunan Başaran Holding veliahtı Mina Başaran, kazadan önce sosyal medyada son fotoğrafını paylaşmış. Mina Başaran’ın Son Fotoğrafı haberimizde.

Mina Başaran Kimdir?

Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a gelmek üzere havalanan ve Başaran Holding’e ait olduğu İran ve Türkiye yetkilileri tarafından açıklanan özel jet İran’ın güneydoğusunda henüz nedeni belirlenemeyen bir sebeple düştü. Jetin içinde işadamı Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran’ın ve 7 kız arkadaşının da olduğu öğrenildi. Mina Başaran 7 arkadaşıyla Dubai’ye bekarlığa veda partisine gittiği ve dönerken içinde bulundukları özel jetin İran’da düştüğü öğrenildi.

Hüseyin Başaran Kimdir?

Düşen Jette Kimler Vardı?

İran’da düşen özel jetin içerisinde kimler olduğu açıklandı. Özel uçakta yer alan isimler açıklandı. 2 pilot, 1 hostes ve 8 yolcudan oluşan isimler şöyle: Mina Başaran, Jasmin Baruh Siloni , Liana Kalma, Sinem Akay, Asli İzmirli, Burcu Gündoğar Urfalı, Zeynep Coşkun. hostes Eda Uslu, pilotların isimleri ise Beril Gebeş ile Melike Kuvvet.

Mina Başaran’ın Son Fotoğrafı

Mina Başaran üzüntü veren uçak kazasından bir gün önce Instagram’da bu fotoğrafı paylaşmıştı.

Mina Başaran'ın Son Fotoğrafı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler