Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Alina Boz'dan Koronavirüs Açıklaması..

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Alina Boz’dan Koronavirüs Açıklaması..

Netlix’in sevilen dizilerinden Aşk 101 ile ikinci sezonunu oynayan ve  Aşk 102 dizisinin set çekimleri için ise sette hazır olan Alina Boz, İpek Filiz Yazıcı ve Kubilay Aka’nın koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı. Koronavirüse yakalanan Alina Boz, sağlık durumu hakkında açıklamalar yaptı. Detayları Haberimizde..

Mithat Can Özer Ve Alina Boz Yine Yakalandı!

Ünlü Oyuncu Alina Boz’dan Koronavirüs Açıklaması..

Türk dizisi olarak Netlix’te yayınlanan Aşk 101’nin yeni sezon set çekimleri start verdi. Film Yapım şirketinin sık sık yaptırdığı korona virüs testinde başrollerinde yer alan üç oyuncusunun test sonucu pozitif çıktı. Sonuç olumsuz çıkmasının ardından karantinaya giren oyuncu Alina Boz, sosyal medyasından hayranları için açıklama yaptı.

Alina Boz kimdir?

Alina Boz'dan Koronavirüs Açıklaması
Alina Boz’dan Koronavirüs Açıklaması

Alina Boz: “Genel Sağlık Durumum Gayet İyi”

Aşk 102’de başrollerde yer alan Kubilay Aka, İpek Filiz Yazıcı ve Alina Boz’un covid test sonuçları pozitif çıktı. Instagram sayfasının hikayeler bölümünden takipçilerine açıklama yapmaya gerek duyan başarılı oyuncu Alina Boz; “Sette yapılan rutin kontroller sırasında Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Genel sağlık durumum gayet iyi. Tedavi sürecim evde devam ediyor. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim” dedi.

Kubilay Aka: “Covid Kime Bulaştığını Bilmiyor”

Twitter hesabından hayranları için paylaşımda bulunan yakışıklı oyuncu Kubilay Aka ise “Sıkıntı yok. Bu Covid kime bulaştığını bilmiyor”şeklinde ifadeler kullandı.

Kubilay Aka kimdir?

Kubilay Aka Koronavirüs Açıklaması
Kubilay Aka Koronavirüs Açıklaması

Miray Daner ve Kubilay Aka Tekrar Birlikte

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler