Ana SayfaÜnlülerZeynep Koçak'ın Son Hali Şaşırttı

İlgili Postlar

Zeynep Koçak’ın Son Hali Şaşırttı

Yılmaz Erdoğan’ın yönetmenliğini yaptığı 2008-2011 yılları arasında yayınlanan komedi programı Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ünlenen Zeynep Koçak’ın son hali şaşırttı. Oyuncu ve senarist olan Zeynep Koçak yeni imajını sosyal medya hesabından paylaştı.

Yılmaz Erdoğan kimdir?

Zeynep Koçak kimdir?

Zeynep Koçak’ın Yeni İmajı

Oğuzhan Koç ile olan ilişkisinin bitmesinin ardından kameralardan uzak bir hayat sürmeye devam eden Zeynep Koçak yeni imajını sosyal medyada paylaşmıştı. Oyuncu saçlarını boyatarak kıvırcık yapmıştı.

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ünlenen Zeynep Koçak aynı programdaki rol arkadaşı Oğuzhan Koç ile bir süre birliktelik yaşamıştı. Çiftin ayrıldığı dönemde Oğuzhan Koç’un o dönem Bana Baba Dedi dizisindeki rol arkadaşı Yağmur Tanrısevsin ile aşk yaşadığı için ayrıldığı iddia edilmişti.

Bu iddialara Zeynep Koçak: ‘Sevgili basın mensubu arkadaşlarım. Sustukça her gün yeni bir haberle uyanıyorum. Uçsuz bucaksız hayal dünyanız beni gerçekten çok etkiledi’ diyerek yanıt vermişti.

Çok Güzel Hareketler 2 50. Bölümünü Kutluyor! Yılmaz Erdoğan Ekibine Övgüler Yağdırdı! 

Oğuzhan Koç ise aldatma dedikodularını ‘Zeynep Koçak’la gazetelerde yazılanlardan çok daha uzun bir süre önce ayrıldık.Özel hayatını göz önünde yaşamayı sevmeyen insanlar olarak, ilişkiye başlarken nasıl bir açıklama yapmadıysak, bitirirken de kendimizi bu konuda bir açıklama yapmak zorunda hissetmedik.Ayrıldığımız” dışında bir haftadır hakkımızda çıkan diğer tüm haberler yalan ve dedikodudan ibarettir’ diyerek yalanlamıştı.

Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin ise bu dedikoduların ardından sevgili olmuşlar ve 4 yıl süren, evliliğe doğru giden ilişkilerini geçtiğimiz yıl sürpriz bir şekilde sonlandırmışlardı.

Ekranlara Döneceğim

Geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışı görüntülenen Koçak; Karantinayı nasıl geçirdiniz?” sorusuna Koçak, “Başlarda o kadar çok gerildim ve dehşete düştüm ki içime dönemedim. Şimdilerde yeni yeni arkadaşlarla görüşüp sosyal mesafe kurallarında restoranlara gidiyorum” diyerek yakında ekranlara döneceğinin müjdesini verdi.

Artık Bir Valderamma Değilim

Zeynep Koçak’ın son hali şaşırttı.Geçtiğimiz günlerde saçını boyatarak kıvırcık yaptıran oyuncu ve senarist Zeynep Koçak yine imaj değiştirdi. Yeni halini sosyal medya hesabından ‘Artık bir valderamma değilim’ notuyla paylaştı. İstediniz yaptık etiketini kullanan Koçak eski stiline geri döndü.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler