Ana SayfaÜnlülerPelin Batu 'Ne Kadar Sabırlıymışım'

İlgili Postlar

Pelin Batu ‘Ne Kadar Sabırlıymışım’

Pelin Batu ‘Ne Kadar Sabırlıymışım’ dedi. Pelin Batu Twitter’da gündem oldu. Batu’nun yıllar önce Murat Bardakçı ve akademisyen Erhan Afyoncu’yla birlikte sunduğu  Tarihin Arka Odası programının bir bölümü Twitter’da paylaşıldı.

Pelin Batu kimdir?

Ne Kadar Sabırlıymışım

Oyuncu, şair ve tarihçi Pelin Batu yıllar önce Murat Bardakçı ve akademisyen Erhan Afyoncu ile Tarihin Arka Odası isimli programı sunmuştu. 2011 yılında Pelin Batu’nun programdan Murat Bardakçı’yla yaşadığı bir tartışmanın ardından ayrıldığı biliniyor.

Dün programda yaşanan tartışmanın bir bölümü Twitter’da gündem oldu. Pelin Batu, Murat Bardakçı ve Erhan Afyoncu, ‘Sosyal Tarih’ konusunu tartışıyor. Murat Bardakçı ve Erhan Afyoncu programda Batu’ya alaycı bir tavırla yaklaşıyor ve bu tavırlara öfkelenen Batu’nun uyarılarına rağmen ikili Batu’nun üzerine gitmeye devam ediyor.

Pelin Batu ile Macit Bitargil Roma’da evlendiler

Murat Bardakçı ve Erhan Afyoncu’nun Batu’nun üzerine gittiği dakikaları içeren video sonrası Twiter’da pek çok kullanıcı Murat Bardakçı ve Erhan Afyoncu’ya tepki gösterdi.

Pelin Batu ise sosyal medya hesabından videoyu paylaşarak, “Bu kadar yıl sonra bile izlerken sinirlendim” yorumu yaptı ve ardından ‘Ne kadar sabırlıymışım’ diyerek tepkisini gösterdi.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler