Ana SayfaÜnlülerHande Ataizi 'Terbiyesiz Terbiyesiz Konuşma'

İlgili Postlar

Hande Ataizi ‘Terbiyesiz Terbiyesiz Konuşma’

Nişanlısı Dinç Aydoğdu ile Bodrum’da tatil yapan Hande Ataizi önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Hande Ataizi yaşını söyleyen muhabire ‘Terbiyesiz terbiyesiz konuşma’ dedi.

Hande Ataizi kimdir?

Yurtdışında Evlenmeye Karar Verdik

Hande Ataizi, Amerikalı televizyoncu Benjamin Harvey’le süren  6 yıllık evliliğini 2018 yılının Mart ayında noktalamıştı. Ataizi boşanmanın ardından ‘Türk tipi erkek modeli hayal etmiştim. Yani daha sahip çıkan erkek modeli istedim. Ama Benjamin’den “Aşkım arkanda ben varım” cümlesini duyamadım. Alman usulü de bir yere kadar. Benjamin kimsenin vermediği en değerli şeyi verdi; oğlum Leon’u. Bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirim. Her çarşamba eve geliyor, birlikte yemek yapıyoruz. Evcilik gibi. Bu tabloyu görünce bazen keşke ayrılmasaydım diyorum’ demişti.

Boşanmasının ardından Ataizi mutluluğu kendisinden 21 yaş küçük oyuncu Dinç Aydoğdu’da buldu. Güzel oyuncu sevgilisi ile evlenme kararı aldığını şu sözlerle açıklamıştı.

‘Biz yurtdışında evlenmeye karar verdik. Bir yemek daveti vereceğiz imzalarımızı atacağız. Çok büyük bir şey olmayacak. Dinç ile birlikte karar verdik. Eğer o daha farklı bir şey isteseydi ben de kesinlikle saygı duyardım, biraz daha birbirimize yaklaşırdık. Yine gelinlik giyeceğim, çok büyük bir düğün olmayacak. Keramet gelinlikte değil veya düğünde değil. Ne kadar güzel hayal edip de şaşalı düğünler de olsa o iki kişinin hayat yolunda çok arkadaşca isteyerek devam etmesi önemli.’

Hande Ataizi İle Sevgilisi Dinç Aydoğdu’dan Gergin Dakikalar..

Terbiyesiz Terbiyesiz Konuşma

Güzel oyuncu geçen hafta 47. yaş doğum gününü kutladı. Nişanlısı Dinç Aydoğdu ile görüntülenen Ataizi’ne bir muhabirin “47 yaşına girdiniz” demesi üzerine Hande Ataizi; ‘Terbiyesiz terbiyesiz konuşma. Biz enerjileri öyle vermiyoruz, ben daha yeni 27 yaşındayım, arkadaşlarım da öyle diyor’ diyerek güldü.

Ataizi, sözlerine “Çok güzel iki şey aldım biri Leon’dan, biri annemden, biri de Dinç’den. Oğlum Leon da altı yaşında oldu o da benim gibi eylül doğumlu. Tatil bitti şimdi geldik gerçeğe dönüş, işler güçler durumu şimdilik. Şehir hayatına girdik. Ataizi oğlu Leon’un doğum günü hediyesi olarak kendisine ne aldığı sorusuna ise “Doğum günü benim için önemli değil ama bir pasta üflemeyince de içim burkuluyor. Leon’a dedim ki ‘Hani benim hediyem?’, ‘Anne hani ben senin için çok güzel büyük bir hediyeydim?’ dedi. Benim için en büyük hediye onun varlığı” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler