Ana SayfaÜnlülerFahriye Evcen, Bölüm Başına İyi Teklif İstiyor!

İlgili Postlar

Fahriye Evcen, Bölüm Başına İyi Teklif İstiyor!

Magazin camiasının yıldız çiftlerinden olan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen gündemden hiç düşmüyor. Geçtiğimiz haftalarda Burak Özçvit ve Fahriye Evcen’in büyük bir kavgaya tutuştukları dilden dile yayılmıştı. Söz konusu iddialara göre, güzel oyuncu ve eşi’nin Bodrum’da kaldıkları yazlığından yüksek sesler yükselmiş ve gece saatlerinde kavga başlamıştı. Tartışma sesleri iyice yükselince küçük oğulları Karan’ın kavgadan etkilenmemesi için ünlü çift havuz başına geçip kavgalarına burada devam etmişlerdi. Tartışma sırasında eski defterlerin de açıldığı, oyuncu Fahriye Evcen’in eşine bağırışlarının çevredeki komşular tarafından da duyulduğu da aktarılmıştı.

Şimdilerde ise Fahriye Evcen bölüm başına servet istiyor. Nisan 2019’da anne olan Fahriye Evcen “Oğlum Karan 2 yaşına girene kadar setlere ara vereceğim” demişti. Evcen, yıl sonuna doğru başlayacak yeni yapımlardan gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.

Fahriye Evcen’in Makyajsız Pozlarına Bir Saatte Beğeni Yağdı..

Bölüm Başına Servet İstiyor!

Nisan 2019’da anne olan Fahriye Evcen “Oğlum Karan 2 yaşına girene kadar setlere ara vereceğim” demişti. Evcen, yıl sonuna doğru başlayacak yeni yapımlardan gelen teklifleri değerlendirmeye başladı. Yazdan bu yana 10 diziden teklif alan Evcen’e verilen rakamlar bölüm başına 130 bin TL’ye kadar çıktı. Oyuncu, oğlu Karan’ı yalnız bırakmamak için haftanın 4 günü, belirli saatler içinde çalışmak istiyor. Fahriye Evcen, Covid-19’a karşı her türlü önlemin alınmasını ve ortamın kalabalık olmamasını da birinci şart olarak öne sürüyor. Bu olay ardından büyük tepkiler alan Fahriye Evcen olay hakkında açıklamada bulunmadı. Takipçilerinin beklentileri üzerine açıklama yapmayan Fahriye Evcen, büyük tepki almıştı.

Fahriye Evcen'in Olay Olan Makyajsız Pozları

Fahriye Evcen, Bölüm Başına İyi Teklif İstiyor!

Fahriye Evcen bölüm başına servet istiyor lafı gündemde devam etmekte. Nisan 2019’da anne olan Fahriye Evcen “Oğlum Karan 2 yaşına girene kadar setlere ara vereceğim” demişti. Evcen, yıl sonuna doğru başlayacak yeni yapımlardan gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.

Geçtiğimiz Günlerde sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta Fahriye Evcen’in elinde tuttuğu çantasının fiyatı herkesi şaşırttı. Birden bire gündemde olan güzel oyuncunun Balenciaga adlı marka çantasının fiyatı ise 11 bin liranın üzerinde çıktı. Ville XXS model çanta markanın kendi resmi sitesinde 1290 euroya satışa çıktığı biliniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler