Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç ve Seçil Gür Ayrıldı Mı?

İlgili Postlar

Serdar Ortaç ve Seçil Gür Ayrıldı Mı?

Geçtiğimiz günlerde paylaştıkları fotoğraflarla düşman çatlatan ünlü çifte nazar değdi. Serdar Ortaç ve Seçil Gür’ün sessiz sedasız ayrıldığı söyleniyor? Serdar Ortaç ve Seçil Gür ayrıldı mı? İşte detaylar;

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç ve Seçil Gür Aşka Geldi

Şarkıları ile popülerliğini koruyan 51 yaşındaki ünlü popçu Serdar Ortaç, şu sıralar sevgilisi Seçil Gür ile beraberliğin tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz yıllarda Chole Loughnan ile yollarını ayırmasının ardından zor günler geçiren Ortaç, aşkı 35 yaşındaki şarkıcı Seçil Gür’de buldu. Sık sık magazin gündeminde yer alan çift, sosyal medya hesabından yayınladığı aşk pozuyla düşman çatlattı.

Caroline Yılmaz: “Serdar Ortaç Benim İçin Bir Projeydi”

Geçtiğimiz günlerde “Mutlu olalım da evlilik de gelir belki çocuk da yaparız” açıklamasıyla gündeme gelen Gür ve Ortaç çifti bu sefer de yayınladıkları pozlarla adlarından söz ettirdi. İlişkilerini göz önünde yaşamaktan çekinmeyen çiftten Gür, Instagram hesabından Ortaç’ın elini tuttuğu bir fotoğrafı paylaşmıştı.

Serdar Ortaç ve Seçil Gür Ayrıldı Mı?

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ve bir süreden bu yana aşk yaşadığı Seçil Gür’ün sessiz sedasız şekilde ayrıldığı öğrenildi. Ortaç da ayrılık haberlerini doğruladı.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, dolu dizgin devam eden ve aşık olduğu bilinen Seçil Gür’le ayrıldı. Ünlü şarkıcı İrlandalı model Chloe Loughnan ile 5 yıllık evliliğini tek celsede bitirmesinin ardından aşkı Seçil Gür’de bulmuştu. Daha önce de haklarında ayrılık haberleri çıkan ikilinin bu sefer kesinlikle ayrıldığı belirtildi.

Bir dargın bir barışık aşıklar, geçtiğimiz günlerde sarmaş dolaş pozlarını paylaşmıştı. Ancak ünlü şarkıcının ‘Hanım’ diye seslendiği ve Ortaç’ın proje albümünde yer alan Gür ile sessiz sedasız ayrıldığı ortaya çıktı.

Ortaç, bir mekan çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin, ‘Ayrıldığınız söyleniyor doğru mu Serdar bey?’ sorusu üzerine Ortaç, “Evet, doğru ayrıldık.” cevabını verdi.

Ünlü şarkıcı Ortaç, “Yürümedi, olmadı. Bilmiyorum, olmadı” diyerek ayrılığı doğruladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler