Ana SayfaDedikoduCaroline Yılmaz: "Serdar Ortaç Benim İçin Bir Projeydi"

İlgili Postlar

Caroline Yılmaz: “Serdar Ortaç Benim İçin Bir Projeydi”

Ünlü popçu Serdar Ortaç ile bir dönem aşk yaşayan şarkıcı Caroline Yılmaz, önceki akşam iş insanı Ramiz Özbay ile objektiflere takıldı.. İşte Detaylar..

Caroline Yılmaz: “Serdar Ortaç Benim İçin Bir Projeydi”

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’la geçtiğimiz dönemlerde aşk yaşayan ve “Canı Sağolsun” isimli şarkıda ona düet yapan şarkıcı Caroline Yılmaz, geçtiğimiz akşam iş insanı Ramiz Özbay ile Ortaköy’de bulunan ünlü Sortie adlı mekandan ayrılırken magazincilere görüntü verdi.

“Serdar Benim İçin Bir Projeydi”

Basın muhabirleri fark edince kısa bir şok geçiren  Caroline Yılmaz’a eski aşı Serdar Ortaç hakkında sorular yöneltildi.

Caroline Yılmaz, “Arkadaşlar şimdi Ramiz beyin yanında Serdar’dan konuşmak ne kadar doğru olur? Serdar benim için bir projeydi” dedi.

Tam da o sırada sohbete dahil olan iş adamı Ramiz Özbay da Caroline Yılmaz’a “Beni senin eski sevgilinin kim olduğu ilgilendirmez. Zaten Serdar da bir projeymiş. Sorun yok o zaman” ifadeleriyle konuyu kapatmak istedi..

Popçu Hatice ve Ramiz Özbay, evliliklerinin ilk yıllarında Ramiz Özbay’ın evde beslediği timsahın ünlü şarkıcıya saldırmasıyla magazin gündeminde ses getirmişti..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler