Ana SayfaÜnlülerMuazzez Ersoy Mekana Polis Baskını Düzenletti...

İlgili Postlar

Muazzez Ersoy Mekana Polis Baskını Düzenletti…

Türk  sanat müziğinin usta sanatçılarından Muazzez Ersoy, isim hakkı üzerinden sınırlı bir ölçüde anlaşma yaptığı bir mekana polis baskını düzenlettirdi.. Usta sanatçının bunu yapma sebebi neydi? Tüm Detaylar Haberimizde..

Muazzez Ersoy Mekana Polis Baskını Düzenletti…

Ünlü şarkıcı Muazzez Ersoy, seneler önce ‘isim hakkı üzerinden’ belli bir ölçüde anlaşma yaptığı Muazzez Ersoy&Şenol Kolcuoğlu Restoran’daki ortaklarıyla ‘Muazzez Ersoy markasının haksız kullanımı’ sebebiyle davalık olmuştu. Muazzez Ersoy avukatlarını devreye sokarak polis refakatinde mekandaki tüm tabelaları indirtti.

Muazzez Ersoy: “İzinsiz Her Yere Adımı Yazdırdılar”

Restoranın her yerinde kendi ismini ve adını görünce dava açan Muazzez Ersoy’un şahsi avukatları, Restorana giderek tüm dekor, servis ve hizmet ürünlerine el koydurdu. Sonrasında açıklama yapan usta sanatçı; “Yeni adıyla Muazzez Ersoy&Neffis Et isimli restoran ile ‘sınırlı ölçüde ismimi kullanım iznim’ dışında hiçbir ortaklığım ve işletmesel bir bağım yoktur. Aramızdaki sözleşmeye rağmen, izinsiz ve haksız yere restorandaki garson ve usta önlüklerine, gömleklerine, menülere, masa örtülerine, şeker paketlerine, ocakbaşlarına, duvarlara, iç kapı girişlerine ismimi bastırdı ya da yazdırdılar” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler