Ana SayfaÜnlülerTolgahan Sayışman'dan İnanılmaz İtiraf...

İlgili Postlar

Tolgahan Sayışman’dan İnanılmaz İtiraf…

Başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz akşam eşi ve oğlu ile beraber Yeniköy’de magazin gazetecilerinin objektiflere takıldı. Yakışıklı oyuncu muhabirlerin “Oğlunuz Efehan giderek büyüyor, nasıl hissediyorsunuz?” şeklinde yönelttiği soruya bakın nasıl bir yanıt verdi. Detaylar Haberimizde..

Tolgahan Sayışman’dan İnanılmaz İtiraf…

Habertürk magazinden’den Tolga Aslan’ın hazırlamış olduğu özel haberine göre; Yakışıklı oyuncu Oyuncu Tolgahan Sayışman, geçen akşam oğlu Efehan eşi Almeda Abazi ve ailesiyle beraber Yeniköy’deki bir mekanda yemek yedi.

Mekandan ayrılırken magazin mensuplarının yönelttiği soruları yanıtlamaya çalışan Tolgahan Sayışman tüm ailece küçük bir kutlama yaptıklarını söyledi..

“Televizyon Ve Sinema Dışında Başka İşlerim Var”

Basın mansublarının “Kutlamanın sebebi yeni bir proje mi?” şeklinde yönelttiği sorusu üzerine başarılı oyuncu, “Televizyon ve sinema dışında başka işlerim var. Hem tekstil, hem de inşaat alanında” şeklinde dile getirdi..

Magazincilerin, “Oğlunuz Efehan giderek büyüyor. Nasıl hissediyorsunuz, nasıl vakit geçiyorsunuz?”  şeklindeki sorusuna ise oyuncu, şu yamıtı verdi..

“O Uyuduğunda Evden Kaçıyorum”

“Tarif edilmez bir duygu. Çok eğleniyoruz onunla, oyunlar oynuyoruz. Beni çok özlüyor, kucağımdan inmiyor gördüğünüz gibi. O uyuduğunda evden kaçıyorum, yoksa bırakmıyor….”

Başarılı oyuncu ile Almeda Abazi, 2017’de Amerika Los Angeles’ta evlenmiş bebekleri Efehan ise 5 Mayıs 2019’da dünyaya gözlerini açmıştı..

Abazi: “Evde Bir Kat Seçtim Kendime…”

Önceki aylarda eşi Tolga Sayışman’ın oyun tutkusuyla ilgili dert yanan Almeda Abazi, şunları söylemişti;

“Tolgahan bütün gün konsol oynuyor. ‘Bırak artık, biraz benimle ilgilen’ diyordum. Baktım bırakmıyor, vazgeçtim ve ben evde bir kat seçtim kendime…”

Eşi Almeda Abazi’nin abarttığını düşünen Tolga Sayışman ise, “Evde kendine ait takılabileceği bir sürü alan var aslında” şeklinde esprili bir söylevde bulunmuştu..

Eşi Tolga Sayışman’ın evdeki dağınıklığına da artık isyan eden 28 yaşlarındaki Almeda Abazi, şöyle söylemişti..

“Tolgahan o kadar dağınık ki, ben böyle bir şey görmedim. Bir tişört denese onu oraya çıkartıp, bırakır.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler