Ana SayfaDedikoduOyuncu Hande Erçel'den Evlilik Açıklaması Geldi..

İlgili Postlar

Oyuncu Hande Erçel’den Evlilik Açıklaması Geldi..

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı adlı dizisi ile isminden bolca söz ettiren, ardından Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı dedikoduları uzun süre dilden dile konuşulan Hande Erçel, evliliğe bakış açısı ve özel hayatıyla alakalı konuştu. Detaylar Haberimizde..

Oyuncu Hande Erçel’den Evlilik Açıklaması Geldi..

Sen Çal Kapımı adlı dizisi seti çıkışında arabasıyla yolun kenarında park ederek magazincilere ayak üstü röportaj veren oyuncu Hande Erçel, dizinin çok iyi gittiğini, her gün rutin kontrollerin yapılarak dizi çekimlerin devam ettiğini anlattı.

Hande Erçel kimdir?

250 TL’lik Maske Haberlerinede Yanıt Verdi..

Uçankuş magazin haberin hazırlamış olduğu özel haberine göre; Hande Erçel, “250 TL’lik tek kullanımlık özel tasarım maske takıyor”  şeklindeki çıkan haberlere de açıklık getirdi.

‘250 TL’lik maske’ dedikodusunu ilk kez duyduğunu söyleyen Hande Erçel, maskeyi bir arkadaşının armağan ettiğini belirtti.. Evliliğe karşı olan bakış açısının değişmediğini de ifade eden 26 yaşlarındaki güzel oyuncu, “İsterse insanlar evlenir, istemezlerse evlenmezler. Her zaman aynı bakıyordum” dedi.

Güzel oyuncu aşk yaşantısıyla ilgili ise “Şu an iş yapıyorum bilemem, hayat ne getirir belli olmaz” şeklinde konuştu..

“Beraber Görüntü Verme Kararı Almadık”

Hande Erçel, rol partneri Kerem Bürsin’le aşk yaşadıklarına atıfta bulunan magazin muhabirlerine “Reytingler düştü o yüzden mi birlikte görüntülenme kararı aldınız?” şeklinde yöneltilen soruya  “Beraber çıktık, beraber görüntü verme kararı almadık” şeklinde açıklamıştı..

Oyuncu Kerem Bürsin’in annesinin sosyal medya hesabından kendisini takip ettiğinin belirtilmesi üzerine Hande Erçel, “Olabilir, benim de ailem onu takip ediyor seti ziyarete gelmiş kendisi” şeklinde ifade etmişti..

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler