Ana SayfaÜnlülerTolgahan Sayışman "Bu Duygunun Tarifi Yok"

İlgili Postlar

Tolgahan Sayışman “Bu Duygunun Tarifi Yok”

Ekranların yeni dizisi Şeref Sözü ile izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu Tolgahan Sayışman, önceki akşam Etiler’deki bir restoran çıkışında görüntülendi. Oyuncu restoran çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Tolgahan Sayışman Kimdir?

Tam Türk-Arnavut Ortak Yapımı Bir Şey

Ekranların yeni dizisi Şeref Sözü ile izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu Tolgahan Sayışman, dizinin çekimlerinin devam ettiğini belirtti ve “Her şey güzel gidiyor. 2-3 günlük bir boşluğum oldu, ben de İstanbul’a geldim. Oğlumu gördüm ve burada yapmam gereken bazı işleri hallettim. Nusret’le uzun zamandır görüşemiyorduk, onu görmeye geldim. O da çok yoğun ve sürekli yurt dışında. Onunla iki lafın belini kırdık” dedi.

2017 yılında Almeda Abazi ile hayatını birleştiren ve ardından oğlu Efehan’ı kucağına alan oyuncu oğlu Efehan’ın büyüdükçe kime daha çok benzediği sorusuna, “Bu durum çok değişken. Bazen bana, bazen de annesine çok benzetiliyor. Tam Türk-Arnavut ortak yapımı bir şey çıktı ortaya” şeklinde yanıt verdi.

Tolgahan Sayışman Ve Almeda Abazi Çiftinin Efsane Evleri…

“Efehan’ın büyümeye başlaması size neler hissettiriyor?” sorusuna ise Sayışman, “Yaşadığım duygu değişikliğinin tarifi yok. Allah herkesin çocuğunu nazardan saklasın, isteyen herkese nasip etsin” cevabını verdi.
Yeni dizisi Şeref Sözü’nün fragmanı yayınlanan oyuncuya “Büyük bir beklenti var. Nasıl yorumlar alıyorsunuz?” sorusuna “Yayımlandıktan sonra göreceğiz. Fragmanlar beğenildi. Umarım beklentiyi karşılarız. Güzel bir iş oldu, çok büyük emek verildi. Prodüksiyon çok etkileyici ve ortaya çıkan görüntüler çok güzel” şeklinde yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler