Ana SayfaÜnlülerİBB Şehir Tiyatrolarında Bu Hafta

İlgili Postlar

İBB Şehir Tiyatrolarında Bu Hafta

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Kasım-1 Aralık 2019 tarihleri arasında 1’iyeni, 17 oyunla seyirci karşısına çıkıyor. Heyecanla beklenen oyunların tarih aralığının açılmasıyla birlikte tiyatro severler  bilet arayışına girdiler.

Bu Hafta Sergilenecek Oyunlar

Oyuncular büyük bir emek ve sabırla hazırladıkları oyunlarını oynamak gün sayıyorlar.Çın Sabahta(Yeni Oyun), Hayal-i Temsil, Ay Carmela!, Söz Veriyorum, Ocakta Bahar, Felatun Bey ile Rakım Efendi, Hastalık Hastası, Vahşi Batı, Nora-Bir Bebek Evi ve çocuk oyunları Rüya, Karagöz Çiftlik Bekçisi, Yaşasın Barış, Elma Kurdu Kırtık, Harikalar Mutfağı, Pollyanna, Üzgün Ağaçlar Ülkesi, Bir Kümes Hikâyesi.

İBB Şehir Tiyatroları Yeni Genel Sanat Yönetmeni!

Heyecanla Bekleniyor!

Yetişkin, çocuk ve müzikal olmak üzere bölümlere ayrılan ve herkesin gidebileceği keyif alabileceği oyunların sergilendiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında her ay belirli aralıklarla hazırlanan oyunlar sergilenmekte. Bu hafta ise 27 Kasım ve 1 Aralık tarihleri arasında 1’i yeni 17 oyunla seyirciye sunulacak. Büyük bir heyecan ve merakla beklenen oyunlar için sayılı günler kaldı.

İBB Şehir Tiyatrolarına 3 Ödül Birden

İBB Şehir Tiyatrolarında Sergilenecek Oyunlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler