Ana SayfaÜnlülerİBB Şehir Tiyatrolarında Sergilenecek Oyunlar

İlgili Postlar

İBB Şehir Tiyatrolarında Sergilenecek Oyunlar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 6-10 Kasım 2019 tarihleri arasında 1’i yeni, 17 oyunla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tiyatro severlerin merakla ve heyacanla beklediği oyunlara az kaldı. Büyük hazırlık ve emekle çalışılan bu işte seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan İstanbul Belediyesi Büyükşehir Tiyatrosu oyuncuları için sayılı günler kaldı.

1’i Yeni 17 Oyun Sergilenecek

6 ve 10 Kasım tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında izleyici karşısında oyunlarını sergilemeye hazırlanan ve 1’i yeni 17 oyun sergileyecek olan oyuncular için heyecanlı bekleyiş başladı. Biletlerini alan tiyatroseverler 6 ve 10 Kasım tarihleri arasında oyunları izleme şansını yakalamış olacaklar.

tiyatro (page 2)

tiyatro oyunları neler

Bu Hafta Sergilenecek Oyunlar

Tatlı Kaçık, Hisse-i Şayia, İki Efendinin Uşağı, Ay Carmela!, Bizim Aile, Aman vermez Avni, Ben Çağırmadım, Şahane Züğürtler, Can Yeleği ve çocuk oyunları Rüya(Yeni Oyun),Pollyanna, Bisküvi Adam, Üzgün Ağaçlar Ülkesi, Yaşasın Barış, Karagöz Çiftlik Bekçisi, Elma Kurdu Kırtık, Benim Güzel Pabuçlarım.

Uygur Sanat Tiyatrosu’nun Yeni Oyunu Başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Ne Zaman Perdelerini Açıyor?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler