Ana SayfaDedikoduİrem Derici: 'Ortaya Karışık Bir Kadınım'

İlgili Postlar

İrem Derici: ‘Ortaya Karışık Bir Kadınım’

Şarkıları dillerden düşmeyen ünlü popçu İrem Derici önceki gece Kıbrıs’ta sahne alan güzel şarkıcı sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı. Kendisine bir sapığın musallat olması üzerine şikayette bulunan şarkıcı Bu olay yüzünden evimi değiştirdim. Hiç de istemediğim bir şeydi ama ailem endişe duydu. Annem çok korktu. O yüzden güvenlikli bir siteye taşındım” cevabını verdi.

‘Afakan Basıyor’

Muhabirlerin 2019 yılınız nasıl geçti ?sorusuna Ne çok kötü, ne de çok iyi diyebilirim. Allah sağlık sıhhat versin gerisi boş… Benim bir de bir sıkıntım var. Yılın son 3 ayı bana bir afakan basıyor. Hemen o yılın bitmesini istiyorum. O son 3 ay benim için biraz zor geçer” dedi.

İrem Derici Sevgilimi Elde Etmek İçin Çok Uğraştı!

‘Ortaya Karışığım’

Soruların ardı arkası kesilmeyen güzel şarkıcıya bu kez de aşk hayatıyla ilgili sorular soruluyor. İşte o soru: “Bazı şarkıcılar vardır sürekli aşk üzerine şarkılar yazar. Size ne zaman aşk kadını diyebileceğiz? sorusuna “8 yıldır sektördeyim. Beni biliyorsunuz. Ben 6 ay bekarım, bir ara evliyim, bir ara çok aşığım, bir bakıyorsun hiçbir şey yok. Yani anlayacağınız ben ortaya karışığım” diyerek herkesi güldürdü.

 İrem Derici’den Işın Karaca’ya Jet Cevap!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler